Galaxy Tab S8 | S8+ | S8 Ultra

Cel mai mare display de pe
Samsung Galaxy Tab S


Puterea revoluționară


Un S Pen nou


Spațiu pentru posibilități nelimitate

Galaxy
Tab S8 Ultra
14.6"

Galaxy
Tab S8+
12.4"

Galaxy
Tab S8
11"

Tablete disponibile în trei modele diferite, astfel încât să poți găsi soluția perfectă pentru tine

Descoperă-le pe toate trei

Noul standard
pentru tablete

Mai mult decât spațiu. Cea mai mare tabletă Samsung Galaxy Tab S este realizată astfel încât să poți crea conținut ca un profesionist. Fotografiază cu prima noastră cameră frontală Ultra Wide de pe o tabletă și editează pe cel mai mare ecran Samsung Galaxy Tab S. Toate într-un finisaj Graphite care se potrivește cu orice.

14.6"

Ecran
Super AMOLED

5G"

HyperFast

4nm

Procesor

11,200 mAh

Baterie

12MP

Cameră față dublă

Cititor de amprente pe ecran

Spațiu suplimentar pentru a vizualiza mai mult

Acest lucru în plus chiar reprezintă ceva. Vei obține totul pe Galaxy Tab S8, plus un ecran mai mare sAMOLED de 12,4”. O baterie mai mare. Și un scaner de amprente pe ecran. Alege între Graphite, Silver și Pink Gold pentru gustul tău artistic îndrăzneț.

12.6"

Ecran Super AMOLED

5G"

HyperFast

4nm

Procesor

10,090 mAh

Baterie

12MP

Cameră frontală Ultra Wide

Cititor de amprente pe ecran

Puterea de a face mai mult

Construit pentru a lua distracția cu tine. Acest ecran LCD de 11” are foarte multe de oferit. De la 5G la o baterie uriașă și o cameră frontală Ultra Wide de 12 MP. Și, desigur, S Pen este inclus. Descoperă-ți următoarea aventură cu stil în versiunea de culoare Graphite, Silver sau Pink Gold.

11"

Ecran Super AMOLED

5G"

HyperFast

4nm

Procesor

8,000 mAh

Baterie

12MP

Cameră frontală Ultra Wide

Cititor de amprente pe butonul de pornire

S Pen se fixează la locul său pentru a se încărca

Indiferent de dimensiunea tabletei pe care o alegi, noul S Pen este inclus și se fixează magnetic în partea din spate Galaxy Tab S8 pentru încărcare.

Scrie, schițează sau desenează cele mai îndrăznețe idei pentru a le transpune în realitate cu S Pen cu latență ultra-scăzută. O mie de instrumente într-unul singur, noul S Pen îți oferă niveluri impresionante de control.

Rezistență crescută

Carcasa cu inserție Armor Aluminium protejează împotriva loviturilor și căderilor de tot felul. Este cel mai subțire, mai mare și mai rezistent Samsung Galaxy Tab S de până acum și ponderează durabilitatea impresionantă cu un design foarte ușor și subțire.

Spațiu

pentru a crea

Gata pentru orice lucru demn de remarcat

Samsung Notes este cel mai rapid mod de a nota toate ideile tale geniale de milioane de dolari într-o clipă. Poate face tot: memorandumuri, schițe, desene — poate chiar să transforme scrisul de mână în text pentru a-ți susține fluxul ideilor.

Clip Studio Paint va scoate în evidență artistul din tine

Îți place să desenezi sau să pictezi? Clip Studio Paint5 a fost creat exact pentru oameni creativi ca tine. Cu o pensulă naturală simți că poți da viață celor mai fanteziste creații ale tale.

Galaxy Tab S8 Series și Galaxy S22 Series funcționează ca o pânză epică cu o paletă epică. Alege periile de pe telefon, păstrând în același timp pânza curată.

S Pen te transformă într-un
editor de precizie

Ești gata să creezi capodopera perfectă? S Pen și LumaFusion sunt aici pentru a te ajuta. Editează videoclipuri mai rapid și mai precis datorită celui mai mare salt în sensibilitatea de reacţie a S Pen. LumaFusion oferă diferite instrumente de editare pentru a obține editarea cinematică dorită.

Împărtășește-ți ideile creative pe toate dispozitivele Galaxy
într-o clipă

Cu Quick Share, poți muta capodoperele printr-o atingere. Transferă cu ușurință fotografii uriașe și fișiere video pe telefon sau pe PC.

Spațiu

pentru a păstra

legătura

Fii în centrul atenției, oriunde te-ai afla

Camera frontală dublă (Ultra Wide + Wide) are un câmp vizual impresionant, care oferă o înregistrare video 4K optimă.

Auto Framing

Funcția Încadrare automată oferă vorbitorului atenția pe care o merită. Astfel, poți înregistra o lecție de dans și camera va mări automat pentru a menține focalizarea asupra ta și a mișcărilor tale în timp ce oferi instrucțiuni.

Centrul atenției continuă să fie în apelurile video. Atunci când noi prieteni se alătură apelului, camera frontală dublă (Ultra Wide + Wide) chiar știe să lărgească automat cadrul pentru a-i include, făcând să pară că vorbești cu ei în persoană.

Adună gașca
cu Google Duo

Sună-ți cel mai bun prieten sau până la 31 dintre cei mai apropiați prieteni ai tăi cu aplicația disponibilă pentru apelare video de înaltă calitate. Tehnologia de reducere a zgomotului cu trei microfoane asigură faptul că te concentrezi doar asupra apelului. Poți chiar să creezi o echipă și să colaborezi creativ cu Jamboard — ecranul interactiv Google

Partajează ecranul și încearcă-l împreună cu Google Duo. Urmărește videoclipuri și discută despre ele în timp real împreună.

Spațiu pentru

a face mai mult

Împarte ecranul.
Fă față cu brio zilei

Mărime. Poziție. Și număr de ferestre. Tu deții controlul cu Multi Window. Aceasta înseamnă că poți căuta inspirații decorative, poți schița planuri arhitecturale și poți discuta cu prietenul tău prin chat video — toate în același timp.

Spațiu

de joacă

Ușor,
dar plin de distracție

Redă în direct toate emisiunile sau filmele preferate în locul în care stai confortabil— ei bine, chiar de oriunde dorești să faci acest lucru. Ecranul vibrant și basul îmbunătățit creează o experiență captivantă. Dacă filmul nu te interesează, poți asculta și viziona muzica și videoclipurile preferate fără întrerupere, cu o perioadă de probă de 4 luni de YouTube Premium inclusă în achiziția ta.

Performanță maximă
oriunde

Obține performanțe de calitatea consolei pe ecranul vast, oriunde dorești. Iar cu afișajul de 120Hz, totul funcționează fără probleme pentru ca tu să ajungi în clasament în cel mai scurt timp.

Streaming
la viteză 5G

HyperFast 5G îți oferă puterea de a reda în direct orice dorești — muzică, filme sau conținut. Redă în direct oriunde — chiar și în aer liber și în deplasare.

Adaugă o tastatură
dintr-o singură mișcare

Când vine timpul să treci la treabă, tastatura Book Cover Keyboard 2-în-1 avansată oferă o experiență de utilizare pe verticală, care face ca trecerea la modul de lucru să fie o nimica toată.

După ce ai terminat, relaxează-te folosind suportul pentru a viziona filme în diferite unghiuri de vizualizare

Gata pentru orice

Cel mai rapid cip care a fost
vreodată pe Samsung Galaxy

Bucură-te de viteze fulgerătoare pe diferitele jocuri pline de acțiune și de software-ul de editare cu procesorul mobil de 4 nm — Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform.

Accelerează încărcarea

Baterieul mare și inteligent îți permite să realizezi cu ușurință maratoane de film, iar încărcătorul Super Fast de 45W încarcă dispozitivul într-o clipă.

O experiență
neîntreruptă

Bucură-te de o experiență continuă pe toate dispozitivele tale Galaxy. One UI 4.1 îți permite să accesezi aceleași aplicații între Galaxy S22 Series și Galaxy Tab S8 Series. Chiar și ascultatul muzicii este facil cu Comutare automată cu Galaxy Buds. Galaxy Buds se va conecta automat de la Galaxy Tab S8 Series la Galaxy S22 Series pentru a comuta dispozitivele fără a pierde ritmul.

O experiență neîntreruptă