Galaxy S22 Ultra

Welcome to the epic new standard!


Cel mai rapid cip al nostru


Cameră pentru Nightography


O baterie pentru întreaga zi


S Pen încorporat

Aspect nou, demn de remarcat

Fă cunoștință cu Galaxy S22 Ultra, dotat cu cele mai puternice caracteristici Note. Are un design subțire și îndrăzneț, iar camera liniară, accentuată de inelele oglindite ale obiectivului, pare să plutească pe loc.

Primul Galaxy S cu S Pen încorporat

S Pen se potrivește perfect într-un device Galaxy S pentru prima dată. Scoate-l din partea de jos a telefonului pentru a scrie, a schița sau a controla telefonul. Latența optimizată a Samsung Notes face ca fiecare mișcare a S Pen-ului să fie la fel de naturală precum cerneala pe hârtie — și poți converti aceste idei scrise în grabă în text lizibil.

Lasă-ți amprenta în culori

Fii un trendsetter și îmbrățișează tonurile îndrăznețe de Burgundy sau Green. Sau ieși în evidență cu subtilitatea tonurilor Phantom White sau Phantom Black. Aceste culori sofisticate și atemporale amplifică designul elegant.

Un salt epic pentru tehnologia smartphone-urilor

Cel mai rapid cip utilizat pe Galaxy

Cipul de 4 nm își folosește puterea de clasă mondială la nivelul fiecărui aspect al telefonului, rezultând fotografii nocturne epice, fotografii incredibil de clare de la zi la noapte și o experiență optimizată de joc pe mobil, care te va conduce către victorie.

Afișajul nostru cel mai luminos pentru zile însorite

Afișajul dinamic AMOLED 2X cu Vision Booster este inamicul principal al strălucirii, atingând 1750 de niți la nivelul maxim. Iar rata de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz menține derularea lină, ajustându-se la ceea ce este pe ecran pentru o vizualizare optimizată.

Baterie care ține toată ziua și noaptea

Inteligența artificială optimizată permite o economie de 5000 mAh (în mod obișnuit) de la o zi la alta, adaptându-se inteligent la modul în care îți utilizezi telefonul. Pe scurt: economisește energie atunci când ai cea mai mare nevoie de ea, pentru o durată de viață a bateriei de peste 24 de ore.

Încărcare foarte rapidă

Cu toată viteza înainte. Beneficiază de încărcare foarte rapidă cu adaptorul de alimentare de 45 W, pentru baterie care depășește durata zilei.

PowerShare wireless

Cu toată această putere a bateriei, există destulă energie de rezervă. Ajută-ți prietenul să-și încarce bateria sau încarcă-ți căștile fără fir, din mers.

Știri de ultimă oră: acest telefon Galaxy este rezistent

Cadrul din Armor Aluminum lustruit acționează ca o armură, iar partea din față și cea din spate sunt echipate cu sticlă Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Și atât Galaxy S22 Ultra, cât și S Pen sunt evaluate IP68.

Primul smartphone echipat cu Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Ecranul frontal și panoul posterior sunt echipate cu Corning® Gorilla® Glass Victus®+, care rezistă mai bine la căderi și oferă o rezistență puternică la zgârieturi.

Cel mai puternic cadru din aluminiu. De la structura interioară până la părțile exterioare lustruite, fiecare telefon Galaxy S22 Ultra este susținut de un cadru din aluminiu Armor extrem de puternic. Este mai durabil și protejează ca o armură.

Construit să reziste la contactul cu apa. Evaluarea IP68 înseamnă că telefonul și stiloul S Pen sunt concepute să reziste la apă și praf, indiferent dacă îți faci notițele post-cardio sau te-a prins ploaia.

Fă-ți nopțile epice cu Nightography

Vezi imaginea de ansamblu

Cu senzorii cu număr extrem de ridicat de pixeli și pixelii care își schimbă forma, acest telefon dispune de cea mai avansată cameră profesională de până acum, oferind puterea unui kit profesional într-un singur dispozitiv portabil. Fă fotografii noaptea, fără să sacrifici calitatea.

40MP

Camera Selfie

12MP

Cameră Ultra Wide

108MP

Cameră Wide-Angle

10MP Optical zoom x3

Cameră Telephoto 2

10MP Optical zoom x10

Cameră Telephoto 1

Lasă celelalte camere în întuneric

Am refăcut hardware-ul și software-ul camerei profesionale și îți prezentăm cea mai strălucită inovație — Nightography. Obține imagini mai calitative noaptea grație senzorului cu număr mare de pixeli care captează mai multă lumină, cu nivel minim de zgomot, pentru iluminare tip platou de filmare, iar Super Clear Glass & Lens atenuează efectul de reflexie al lentilelor pentru cadre clare și luminoase.

Camera de înaltă rezoluție de 108 MP are o superputere: senzorul nostru cu cel mai mare număr de pixeli de până acum. Poate detecta iluminarea scăzută și își poate uni megapixelii, creând blocuri de nouă pixeli pentru a mări dimensiunea, iar pixelii rezultați de 2,4 μm atrag multă lumină. Pe de altă parte, procesarea cu zgomot redus ajută la eliminarea granulației, pentru obținerea unei imagini clare și detaliate în întuneric.

Sticla Super Clear acoperă camera de pe spate, iar camera Wide-Angle este echipată cu un obiectiv Super Clear — ambele dispunând de un înveliș cu nanoparticule exclusiv, cu reflexie ultraredusă. Sticla și obiectivul special proiectate ajută la diminuarea efectului de reflexie al obiectivului atunci când faci fotografii, chiar și pe întuneric.

Nightography face magie la orice oră

Cel mai mare salt în tehnologia noastră video de până acum. Funcția de frecvență automată a cadrelor detectează iluminarea și trece automat la o viteză optimă cps. Datorită procesorului de 4 nm cu Super Night Solution, care elimină zgomotul din fiecare cadru, poți înregistra de la răsărit până la apus cu detalii consecvente și uimitoare.

Lumina bună este acum orice lumină cu Nightography

Strălucirea inteligenței artificiale aduce lumină în fotografiile întunecate la camera cu unghi larg de 108 MP și la camera selfie de 40 MP. Super Night Solution luminează în mod inteligent scena, astfel că poți beneficia de efectele nopții pentru a-ți stiliza fotografiile în modul Portret, fără a pierde detalii.

Pe locuri. Fiți gata. Start

Cea mai cursivă imagine Galaxy. Camera profesională a telefonului Galaxy S22 Ultra corectează tremurul la un unghi cu 58% mai larg și oferă o eșantionare rapidă a mișcărilor pentru a le detecta rapid și precis, astfel încât să se obțină o claritate constantă în fiecare cadru.

Super HDR ajustează fotografiile pentru detalii și nuanțe epice — afișând de 64 de ori mai multă culoare chiar și cu umbre complicate sau fotografii retroiluminate.

Un studio profesional în buzunar

Ducem modul Pro la nivelul următor. Descarcă Expert RAW pentru un control deplin asupra fotografierii, prin salvarea fișierelor RAW direct în Galerie.10 Reglează cadrele pe telefon sau trimite-le către PC sau tabletă și editează-le pe un ecran mai mare. De asemenea, poți partaja fișierele RAW direct cu un alt telefon, iar colegul tău poate arunca o privire.

Imaginează-ți: senzorul nostru cu cei mai mari pixeli

Senzorul de 108 MP îți permite să captezi imagini clare, atât pe timp de zi cât și de noapte. Înainte de a apăsa declanșatorul, Pixel adaptiv comută în fundal între modul de înaltă rezoluție de 108 MP și modul de înaltă sensibilitate de 12 MP pentru a obține fotografii mai luminoase și mai clare. Acesta se asociază, de asemenea, cu funcția de îmbunătățire a detaliilor pentru a ajusta umbrele și luminile în ceea ce privește profunzimea.

Camera inteligentă detectează iluminarea din mediul înconjurător. Dacă lumina se diminuează, aceasta se adaptează și trece de la modul de înaltă rezoluție de 108 MP la modul de înaltă sensibilitate de 12 MP sau fotografiază simultan în ambele moduri, combinând cadrele pentru a crea o fotografie extrem de detaliată și luminoasă.

Ești la o atingere distanță de a-ți îmbunătăți stilul foto. Activează Îmbunătățire detalii în modul Înaltă rezoluție înainte de a apăsa pe declanșator. Aceasta utilizează inteligența artificială cu învățare aprofundată, îmbunătățind fotografiile cu o profunzime și detalii incredibile.

Zoom 100x. 100% epic

Sistemul Dual Tele Zoom oferă un zoom optic puternic, comutând de la 3x la 10x, cu cât mărești mai mult imaginea. Ulterior, obiectivul dublu pliabil revoluționar și super-rezoluția optimizată cu ajutorul inteligenței artificiale continuă să funcționeze, până când ești de 100 de ori mai aproape de acțiune, fără a face un pas.

Inovație care merită o șansă (și chiar mai multe)

Auto Framing

Videoclipul tău rămâne centrat și focalizat, chiar dacă te deplasezi sau dacă oamenii intră și ies din cadru. Poți chiar să atingi ecranul pentru a bloca un subiect.

Fii regizor cu Director's View

Utilizează sistemul complet de camere, înregistrând din mai multe unghiuri, precum și camera selfie și camerele din spate simultan. Apoi bucură-te de filmul tău sau salvează originalele pentru versiunea regizorului.

Single Take

Atinge declanșatorul pentru a înregistra până la 20 de secunde de acțiune, apoi așteaptă ca Galeria să populeze mai multe formate — cum ar fi cadre, bucle, videoclipuri hyperlapse și multe altele — din care poți alege.

Editare IA

Îmbunătățirile aduse Galeriei îți permit să editezi fotografii ca un profesionist. Object Eraser elimină obiectele nedorite din fotografie fără decupare, iar funcția Photo Remaster îți permite să faci retușuri fără dificultăți.

Selfie

Vei avea nevoie de o poză bună pentru debutul noului tău film realizat în întregime cu Galaxy S22 Ultra. Poți s-o faci chiar tu cu camera Selfie optimizată.

Lista de făcut se rezolvă cât ai bate din palme

Rescrie regulile legate de precizie și productivitate

Precizia stiloului S Pen transformă notele și mesajele tale în capodopere. Transformă scrisul de mână în text pentru a obține contururi ultra-lizibile în Samsung Notes sau adaugă animații la videoclipuri pentru a da frâu liber creativității. Apoi fă un pas înapoi (sau câțiva pași) pentru controlul wireless prin Air Actions.

Uimitor singur. Mai buni împreună

Eficientizează-ți spațiul cu Galaxy Tab S8 Ultra. Funcția Samsung Notes este sincronizată în timp real pentru a-ți permite să continui editările de la un dispozitiv Galaxy la altul. Începe pe ecranul mare și treci la unul foarte spațios pe măsură ce ideile tale iau amploare sau asociază-le pentru o experiență cu două ecrane.

Comunicarea ce învinge orice distanță

Reunește echipa cu Google Duo. Ia legătura cu familia și prietenii tăi prin apel video și partajează ecranul pentru a viziona videoclipuri împreună, la fel ca în IRL. Apelează-i și proiectează-i pe televizor pentru a-i vedea pe toți deodată.

Estomparea diferențelor dintre telefon și PC

Deschide aplicațiile direct pe desktop și treci fără probleme de la telefon la computer. Aplicația Recente afișează chiar și cele mai recente trei aplicații utilizate, pentru a asigura un acces rapid și continuitate.

Informațiile personale, securizate

Protejează-ți datele private cu Samsung Knox, din secunda în care deschizi telefonul. Knox Vault îți păstrează informațiile biometrice în siguranță, în timp ce Secure Folder îți securizează datele private. Iar noul tablou de bord privind utilizarea permisiunilor îți dă posibilitatea să vezi ce aplicații partajează datele tale sau te urmăresc și îți permite să acorzi sau să refuzi accesul, în condițiile preferate de tine.

Uimitor singur.
Mai buni
împreună

Transferă datele inteligent cu Smart Switch

Deschide. Configurează. Creează. Smart Switch asigură un transfer de date fără probleme de pe telefonul tău actual — pentru galerie, notițe, contacte și multe altele. Chiar dacă vii dintr-un alt sistem de operare.