ASUS Vivobook Pro 16 OLED - creând viitorul

Notebook ASUS Vivobook Pro 16 OLED este perfect pentru cei care apreciaza calitatea, performanta, confortul. Ecranul OLED cu ramă subțire garantează o reproducere excelentă a culorilor, contrast și claritate a imaginii. Cu un timp de răspuns de 0,2 ms, va fi perfect pentru jucători și pentru vizionarea videoclipurilor. Configurația hardware se bazează pe un procesor puternic AMD Ryzen 7 5800H și o placă grafică modernă NVIDIA GeForce RTX 3050.

Design - subliniază-ți imaginea

Capacul laptopului are o suprafață perfect lucrată și un design discret, perfect pentru orice look. Atunci când au proiectat aspectul tastaturii, creatorii acesteia s-au inspirat din mixerele de studio. Printre altele, acest lucru s-a reflectat în selecția originală a tastelor ESC și Enter.

Productivitatea - deliciul libertății

Optând pentru ASUS Vivobook Pro 16 OLED, veți putea lucra cu sarcini și procese care necesită cele mai multe resurse. Laptopul este perfect atât pentru muncă, cât și pentru divertisment. Configurația hardware se bazează pe un procesor modern AMD Ryzen 7 5800H, o placă grafică puternică NVIDIA GeForce RTX 3050. 16 GB RAM garantează performanțe excelente la sarcini. Pachetul include o unitate PCIe de 1 TB, care va asigura încărcarea rapidă a programelor și aplicațiilor, precum și va oferi suficientă memorie pentru stocarea informațiilor.

Display OLED - calitate în fiecare detaliu

Fiecare cadru de pe acest laptop va arăta impecabil datorită afișajului OLED. Gama de culori 100% DCI-P3 și 133% sRGB oferă o calitate a imaginii de neegalat. Semnul distinctiv al monitoarelor OLED este faptul că gama de culori rămâne la fel de ridicată, indiferent de nivelul de luminozitate.

Răcire - întotdeauna gata de plecare

Laptopul combină perfect dimensiunea compactă cu performanța ridicată. Pentru a menține temperatura optimă a sistemului este prevăzut un sistem de răcire eficient, format dintr-o pereche de conducte de căldură și două ventilatoare.