O singură mașină - o lume de posibilități

Există 25 de accesorii diferite pentru mașini, astfel încât abilitățile dumneavoastră să fie dezvoltate în timp ce utilizați mașina de bucătărie Titanium Chef Baker.

Puterea de a inspira

Titanium Chef Baker, ridicând designul emblematic Chef, care oferă brutarilor de acasă un aparat la fel de elegant în design, pe cât este de performanță.

Vârf Lightlift

Atunci când fac rețete mai complexe când mâinile sunt pline, designul inteligent al Titanium Chef Baker face procesul cât mai ușor posibil cu blatul LightLift, care le permite brutarilor să ridice blatul cu o mână și să toarne ingredientele cu cealaltă, ușurând munca. .

Aplicația Kenwood World

Titanium Chef Baker prezintă, de asemenea, Kenwood World cu peste 1.000 de rețete din întreaga lume, fiecare oferind instrucțiuni pas cu pas și imagini simple pentru a extinde opțiunile de rețete ale brutarului de acasă.

Pop top

Posibilitatea de a cumpăra capace PopTop colorate suplimentare. Aceste capace interschimbabile le permit brutarilor să personalizeze designul mixerului după preferințele lor personale, inclusiv o selecție largă de tonuri de lux.