Fotografie 1 Redmi Buds 3 Youth

Posibilitati nelimitate

Tot ce este mai bun pentru utilizator este colectat în această carcasă compactă de tip vid. Căștile Redmi Buds 3 Youth au devenit un instrument ideal pentru ascultarea muzicii, efectuarea de apeluri vocale, jocurile prin utilizarea dispozitivelor mobile. Pentru a face acest lucru, au o sursă suficientă de energie: având propria încărcare, care asigură operabilitate timp de 5 ore, o completează cu mijloacele unei carcase de încărcare, care oferă până la 18 ore de sunet.

Stabilitate de potrivire

Frumusețea ergonomiei acestor căști constă în designul special, care este gândit până la cel mai mic detaliu. Aterizarea de tip în canal este asigurată cu o precizie de 100% datorită unei mici „aripi”, care servește ca element de reținere suplimentar în chiuvetă. De asemenea, importante în acest proces sunt și pernițele pentru urechi, adaptând locația dispozitivului în funcție de structura urechii tale. Fără presiune, doar sunet perfect.

Fotografie 2 Redmi Buds 3 Youth
Fotografie 5 Redmi Buds 3 Youth

Latenta scazuta

Modelul merită să acordați atenție fiecărui utilizator care preferă jocurile pe mobil. Căștile wireless vor putea suporta redare cu latență scăzută, în care imaginea de pe ecran este sincronizată cu informațiile audio. Microfonul încorporat va fi, de asemenea, o completare excelentă la pachetul de echipamente, permițându-vă să păstrați legătura cu echipa dvs.

Împerecherea automată

Conexiunea wireless este asigurată de Bluetooth 5.2. În același timp, Redmi Buds 3 Youth utilizează asocierea inteligentă, care vă va permite să conectați dispozitivul la dispozitiv o singură dată, iar la lansările ulterioare acest lucru se va întâmpla automat. Trebuie doar să deschideți capacul carcasei, după care tehnicianul va face totul pentru dvs.

Fotografie 4 Redmi Buds 3 Youth
Fotografie 5 Redmi Buds 3 Youth

Reducerea zgomotului apelurilor

Funcționalitatea de compensare a zgomotului Redmi Buds 3 Youth duce calitatea apelurilor vocale la un nou nivel. Hardware-ul de anulare a zgomotului asigură o comunicare impecabilă care vă aude vocea clar și elimină zgomotul de fundal. Lătratul câinilor, țipetele copiilor, zgomotul mulțimii - nimic altceva nu va împiedica interlocutorul să primească cu acuratețe informații de la tine.