Chiar mai funcțional

Ceas inteligent Redmi Watch 2 Lite a devenit un exemplu de asistent personal la încheietura mâinii. Au un design stilat care se potrivește în orice ținută datorită nuanței neutre a curelei și a unui cadran bine ales. Afișajul pătrat mare de 1,55” este convenabil și frumos. Peste 100 de moduri de fitness vă vor face antrenamentul un succes. Carcasa impermeabilă nu se teme de umezeală. Monitorizarea somnului și a ritmului cardiac, precum și a nivelurilor de saturație, sunt extrem de importante pentru sănătatea generală. Senzorul GPS nu vă va lăsa să vă pierdeți pe pământ.

Fotografie 1 Redmi Watch 2 Lite

Ecran tactil de 1,55”

Ecranul pătrat mare de 1,55 inchi arată bine la orice încheietură. Ecranul tactil HD oferă o prezentare ușor de înțeles a datelor pe un ecran color. Sticla nu este supusă așchiilor și zgârieturilor din cauza marginii aerodinamice.

Fotografie 2 Redmi Watch 2 Lite

Alegeri bune de culoare

Modelul este disponibil în mai multe mostre de culoare, care vor fi complementul perfect pentru look-ul tău, indiferent de stilul pe care îl preferă utilizatorul. Cu trei culori de carcasă și trei culori de curele, veți avea cu siguranță o mulțime din care să alegeți.

Fotografie 3 Redmi Watch 2 Lite

Orice cadran de ceas care vă place

Fața ceasului Redmi Watch 2 Lite poate fi schimbată în funcție de preferințele dvs., starea de spirit actuală și aspectul ales. Există mai mult de 100 de opțiuni la dispoziția dumneavoastră, comutând între ele, vă puteți crea aspectul perfect. Lăsați ceasul să fie nu doar o tehnică necesară, ci și un mijloc de exprimare.

Fotografie 4 Redmi Watch 2 Lite

Sprijin expert în sport

O echipă de specialiști a dezvoltat peste 100 de formate de antrenament, inclusiv 17 moduri profesionale care vizează diferite sporturi: format de alergare, biciclete de exerciții, elipsoide, canotaj, sărituri pe coarda, înot, yoga, drumeții etc. Atinge-ți obiectivele în sport și devii mai puternic si mai rezistent.

Fotografie 5 Redmi Watch 2 Lite
Fotografie 5 Redmi Watch 2 Lite

Rezistență la apă de nivel înalt

Pentru ceasurile precum Redmi Watch 2 Lite, este absolut necesară o carcasă de protecție puternică. Acest model corespunde acestui concept, avand protectie impotriva apei la nivelul de 5 atm. Înotați în iazuri și piscine fără a îndepărta structura din mână chiar și sub duș - dispozitivului nu-i pasă.

Fotografie 6 Redmi Watch 2 Lite
Fotografie 6 Redmi Watch 2 Lite
Fotografie 7 Redmi Watch 2 Lite

Orientare GPS precisă

Pentru a asigura o orientare precisă pe sol, echipamentul este echipat cu un set de cipuri GNSS, care se concentrează pe furnizarea de comunicare cu cele mai populare sisteme de poziționare globală: GLONASS, GPS, BDS și Galileo. Nu mai sunt întrebări despre locația dvs. - veți ști întotdeauna exact unde vă aflați.

Fotografie 7 Redmi Watch 2 Lite

Măsurarea nivelului de saturație

Nivelul de oxigen din sânge a fost întotdeauna unul dintre indicatorii de sănătate care necesită monitorizare, iar odată cu apariția regimului pandemic, este un parametru obligatoriu care necesită monitorizare constantă. SpO₂ este urmărită chiar și atunci când dormi. Ai grijă de sănătatea ta.

Fotografie 8 Redmi Watch 2 Lite

Monitorizarea zilnică a somnului

Monitorizarea activității somnului în timpul zilei a devenit, de asemenea, importantă. Ceasul inteligent surprinde calitativ fazele somnului si la ce ora le trece corpul, oferind date sub forma unui grafic convenabil. Deci, puteți găsi cauza sănătății precare în timpul zilei, dacă sursa ei constă în perturbarea jet lag-ului somnului.

Fotografie 9 Redmi Watch 2 Lite
Fotografie 9 Redmi Watch 2 Lite

Îți cunoaște pulsul 24/7

Monitorizarea non-stop a activității cardiace folosind un senzor PPG vă va permite să aflați ritmul cardiac în orice moment. În cazul tulburărilor de ritm cardiac, tehnicianul va trimite un semnal utilizatorului, care va sta la baza controlului sporit al acestui indicator și a unei vizite în timp util la medic.

Fotografie 10 Redmi Watch 2 Lite
Fotografie 11 Redmi Watch 2 Lite

Totul pentru sănătatea ta

Configurația prezentată se adresează utilizatorilor care își monitorizează propria sănătate și lucrează pentru a o îmbunătăți. Pentru aceasta, au fost implementate funcții speciale care vă permit să înregistrați semnele de stres, să antrenați respirația și să urmăriți perioade importante din calendarul de sănătate al femeilor.

Monitorizare interactivă

Aplicația Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite vă va ajuta să obțineți toate datele înregistrate despre sănătatea dumneavoastră. De asemenea, ceasul inteligent Redmi Watch 2 Lite acceptă lucrul sincronizat cu Strava. Acum poți împărtăși rezultatele antrenamentelor tale cu prietenii, organizând provocări și sprijinindu-te reciproc.

Fotografie 12 Redmi Watch 2 Lite
Fotografie 13 Redmi Watch 2 Lite

Autonomie impresionantă

Funcționarea autonomă a modelului este asigurată de o baterie care oferă echipamentului până la 10 zile de încărcare. Nu mai trebuie să reumpleți prea des pierderile de energie, încărcarea magnetică se acoperă imediat cu dispozitivul, iar cu modul mereu pornit folosind GPS, ceasul va „trăi” până la 14 ore. Durată de viață impresionantă a bateriei.

Funcții secundare

Nu uitați de opțiuni suplimentare care vă vor ajuta să vă folosiți ceasul mai confortabil și să simplificați unele sarcini de zi cu zi: căutare pe telefon, notificări de apel/SMS/rețea socială, alarmă, date meteo, cronometru, gestionarea melodiilor, mod silențios, notificare la lumină scăzută. activitate fizică etc.

Fotografie 14 Redmi Watch 2 Lite