O lume de jocuri și divertisment cu Mi TV Stick

Cutia inteligentă Mi TV Stick 4K de generație următoare rulează pe platforma Android TV 11, făcându-l compatibil cu mii de aplicații moderne. Cu o interfață ușor de utilizat și intuitivă și Asistentul Google încorporat, puteți găsi rapid conținutul care vă interesează. Iar tehnologiile Dolby Atmos și Dolby Vision transformă fiecare vizionare într-un eveniment luminos și de neuitat.

Conectare și configurare în 3 pași

Cu un factor de formă super-compact, Mi TV Stick 4K poate fi folosit oricând și oriunde. Fără setări complicate. Doar conectați set-top box-ul la televizor, conectați-vă la o rețea Wi-Fi și începeți să vizionați.

Fotografie 2 Mi TV Stick 4K

Mii de filme și aplicații

Mi TV Stick 4K cu Android TV 11 vă oferă acces la peste 400.000 de filme pe platforme de streaming și peste 7.000 de aplicații de pe Google Play. Petrece timp în compania personajelor tale preferate din film, găsește programe și spectacole interesante, cântă muzică și joacă jocuri interesante.

Fotografie 3 Mi TV Stick 4K

Realism maxim al imaginii

Cu suport pentru tehnologia 4K și Dolby Vision, puteți aprecia fiecare detaliu în detalii clare, vă puteți bucura de o imagine cu o gamă îmbunătățită de luminozitate și contrast și vă puteți bucura de o experiență vizuală unică atunci când vizionați filmele și serialele preferate.

Sunet ambiental

Tehnologiile Dolby Atmos și DTS HD oferă o experiență de sunet surround vibrantă, care face fiecare sunet atât de clar și realist încât puteți auzi foșnetul de fundal al ierbii sau al vântului fără niciun echipament suplimentar.

Foto 6 Mi TV Stick 4K

Control vocal

Profitați de controlul vocal inteligent al Asistentului Google și căutați filmele preferate creând interogări vocale. Trebuie doar să apăsați butonul microfonului de pe telecomandă și să rostiți o comandă pentru a căuta o serie sau pentru a obține informațiile de care aveți nevoie. Prin integrarea Mi TV Stick 4K într-un sistem smart home, puteți extinde funcționalitatea echipamentului.

Muncă puternică

Mi TV Stick 4K este echipat cu un procesor puternic cu 4 nuclee, precum și cu 2 GB RAM și 8 GB memorie flash, astfel încât să vă puteți bucura de viteză mare și de funcționarea clară și stabilă a tuturor aplicațiilor.

Tehnologia Chromecast

Renunță la ecranul mic pentru unul mare. Proiectați imaginea de pe ecranul dispozitivului dvs. mobil pe ecranul televizorului. Cu tehnologia Chromecast, puteți transmite în flux videoclipuri și fotografii stocate pe smartphone-ul dvs. pe televizorul cu ecran mare și vă puteți bucura de cea mai bună experiență de vizionare.

Fotografie 8 Mi TV Stick 4K

Telecomandă convenabilă

Telecomanda cu butoane separate pentru Netflix și Prime Video oferă confort maxim atunci când configurați și găsiți conținut interesant. Controlați-vă Mi TV Stick 4K prin atingeri simple, iar raza lungă de acțiune a telecomenzii vă permite să interacționați cu set-top box-ul de oriunde în cameră.

Fotografie 9 Mi TV Stick 4K