Design elegant, armonios

Adu aspectul elegant al unui frigider Samsung în casa ta. Datorită adâncimii reduse, frigiderul arată ca unul încorporat, iar mânerele minimaliste încastrate nu distrug designul integral.

Control ușor și accesibil

Display-ul elegant al frigiderului este situat in interior la o inaltime confortabila, astfel incat este potrivit chiar si pentru persoanele cu mobilitate redusa.

Sistem de racire revolutionar

Sistemul de răcire Twin Cooling Plus controlează și optimizează în mod independent temperatura, asigură umiditatea maximă a produsului și previne amestecarea mirosurilor între camere.

Fara urme

Un strat special rezistent la pete îți menține frigiderul cu un aspect impecabil de curat. Aplicația care nu marchează este, de asemenea, ușor de curățat cu o cârpă obișnuită, iar bucătăria dumneavoastră arată în continuare uimitor.

Iluminare LED puternică

Interiorul frigiderului este bine iluminat cu lumini LED montate în partea de sus, astfel încât să puteți găsi cu ușurință ceea ce aveți nevoie pe rafturi, în plus, LED-urile sunt eficiente din punct de vedere energetic și generează mai puțină căldură.

Răcire și congelare rapidă

Răcire și congelare intensivă cu un singur buton. Funcția Power Cool vă permite să răciți rapid alimentele și băuturile, funcția Power Freeze este potrivită pentru congelarea alimentelor, precum și pentru gheață.