Stil impecabil

Momente de bază

Proiecta

Îmbunătățiți-vă bucătăria cu un mediu curat și fără dezordine.

Răcire generală

Asigurați-vă că toate alimentele sunt refrigerate corespunzător.

Twist Ice Maker

Este și mai ușor să obțineți gheață cu Twist Ice Maker.  

Design elegant și simplu, atemporal

Proiecta

Îmbunătățiți aspectul bucătăriei dvs. cu curățenie și fără dezordine. Designul inovator al frigiderului prezintă un minimalism atemporal: uși plate uimitor de frumoase și fără dozator extern de apă. Aspectul său simplu și elegant este accentuat de mânerele încastrate.

Răcire uniformă din colț în colț

Răcire generală

Asigurați o refrigerare adecvată a tuturor alimentelor. Sistemul All Around Cooling răcește fiecare compartiment în mod uniform de la colț la colț. Verifică constant temperatura și circulă aerul rece prin orificiile de ventilație plasate strategic. În acest fel, alimentele sunt păstrate la temperatura optimă și rămân proaspete mai mult timp.

A face cuburi de gheață a devenit mult mai ușor

Twist Ice Maker

Obțineți gheață este ușor cu Twist Ice Maker. O singură tură este suficientă pentru a distribui un număr mare de cuburi de gheață care cad în recipientul de depozitare de dedesubt. Puteți chiar să scoateți recipientul pentru a folosi gheața oriunde. Deci nu trebuie să alergi niciodată după gheață sau să scoți cuburi de gheață din tăvi!

Comenzi elegante, elegante, ușor de utilizat

Afișaj LED simplu

Bucurați-vă de o modalitate elegantă și ușoară de a accesa comenzile. Afișajul LED simplu subliniază designul minimalist, deoarece este ascuns în interior.

Răciți și congelați rapid după cum este necesar

Răcire completă / Răcire prin congelare

Bucurați-vă de răcire rapidă. Prin atingerea unui buton, Power Cool sufla intens aer rece în frigider pentru a răci rapid alimentele sau băuturile tale preferate. Funcția Power Freeze asigură o alimentare rapidă cu aer rece congelatorului. Este excelent pentru congelarea sau fortificarea alimentelor congelate și pentru a face gheață.

Cum se fac măsurători