Afișaj crestat

Smartphone-ul Samsung Galaxy A03 este prezentat în format de tehnologie cu o dimensiune mare de afișare de 6,5”. Ecranul este echipat cu un decupaj în formă de V, care găzduiește camera selfie. O caracteristică distinctivă a modelului a devenit o imagine magnifică difuzată folosind tehnologia HD +: claritatea fiecărui detaliu și puritatea incredibilă a nuanțelor sunt uimitoare.

Fotografie 1 Samsung Galaxy A03

Clasic la exterior

Carcasa exterioara are un design traditional in care fiecare detaliu este realizat intr-un stil clasic. Ergonomia impecabilă va permite corpului să stea confortabil în mână, în ciuda dimensiunilor destul de mari. Fiabilitatea unei prindere este asigurată în detrimentul acoperirii texturate a unei suprafețe. Apropo, această soluție maschează perfect zgârieturile. Linia este prezentată în trei nuanțe: negru, roșu și albastru.

Foto 2 Samsung Galaxy A03

Cameră dublă

Profitați la maximum de hardware-ul optic de la bordul noului Samsung Galaxy A03. Fotografiile de înaltă calitate cu reproducere realistă a culorilor și detalii de înaltă calitate sunt obținute folosind camera principală de 48 de megapixeli. Un senzor auxiliar de adâncime de 2 MP vă va ajuta să vă concentrați asupra punctului dorit.

Foto 3 Samsung Galaxy A03

Senzor de adâncime

Camera, axată pe setarea adâncimii și a clarității, are un senzor de 2 megapixeli. Datorită prezenței sale, utilizatorul se va putea concentra rapid asupra subiectelor. Fotografii impresionante cu estompare organică vă așteaptă la sfârșitul ședinței foto. Faceți fiecare moment memorabil!

Foto 4 Samsung Galaxy A03
Fotografie 1 Samsung Galaxy A03

Selfie-uri elegante

Pentru iubitorii de selfie-uri, smartphone-ul are o cameră frontală de înaltă calitate. Rezoluția de 5 MP și capacitatea de a face fotografii cu efect bokeh vă vor permite să vă concentrați asupra dvs., și nu asupra fundalului și a lucrurilor din jur. Calitate excepțională în fiecare autoportret.

Sunet Dolby Atmos

Tehnologia Dolby Atmos, implementată în echipamentul de sunet al telefonului mobil Samsung Galaxy A03, va oferi un sunet impresionant. Trebuie doar să porniți căștile pentru a simți toată adâncimea sunetului și pentru a vă cufunda 100% în ceea ce se întâmplă. Ascultă muzica ta preferată, urmărește cele mai recente blockbuster, bucură-te de propriile videoclipuri!

Foto 6 Samsung Galaxy A03

Sub puterea oricăror sarcini

Configurațiile modelului asigură prezența memoriei pentru stocarea fișierelor în cantitate de 32/64 GB. În același timp, puteți folosi resursele unui procesor cu 8 nuclee și 3/4 GB RAM, ceea ce va permite tehnicii să stăpânească orice sarcini casnice. Pentru cei care doresc să extindă spațiul de stocare, este posibil să folosească carduri microSD de până la 1 TB.

Foto 7 Samsung Galaxy A03

Încărcare baterie

Bateria instalată pe baza smartphone-ului are o capacitate de 5000 mAh. Datorită acestei valori tipice, vei putea să lucrezi, să te joci, să folosești echipamente pentru nevoile de apeluri video și transmisiuni în direct, fără a fi obligat să te gândești constant la reumplerea energiei - va fi suficient pentru toate nevoile!

Foto 8 Samsung Galaxy A03
Fotografie 1 Samsung Galaxy A03

Un shell UI Core

Interfața One UI Core poate facilita interacțiunea cu tehnologia, navigarea prin catalog, găsirea aplicațiilor necesare etc. Funcționarea optimizată a interfeței face ca folosirea telefonului să fie o adevărată plăcere. Folosind funcționalitatea Multitask, puteți procesa orice solicitare în modul multitask.

Aplicații Android™

Obțineți acces complet la produsele Android™ cu cea mai recentă versiune a aplicațiilor Google pe smartphone-ul dvs. Samsung Galaxy A03. Utilizați aplicațiile preferate care vă vor facilita foarte mult munca și vă vor diversifica timpul liber.

Fotografie 10 Samsung Galaxy A03

Sfaturi de operare

Descărcând serviciul Samsung Members, aveți acces la instrumente pentru a vă optimiza smartphone-ul. Acestea se concentrează pe diagnostice de înaltă calitate, datorită cărora erorile vor fi eliminate complet. Capacitățile de gestionare interactivă, curățarea elementelor inutile și suport pentru performanțe ridicate - toate aceste avantaje îi așteaptă pe proprietarii smartphone-ului prezentat.

Foto 11 Samsung Galaxy A03