Doar bas profund

Căștile JBL Wave 200 arată ce ar trebui să fie muzica adevărată. Standardul de sunet recunoscut al mărcii cu bas pronunțat vă va permite să vă bucurați de jocul sau filmul preferat ca niciodată: poziționarea spațială și volumul aproape perceptibil nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

Fotografie 1 JBL Wave 200

20 de ore de muzică

Uitați de restricții - bucurați-vă de melodiile preferate toată ziua. Căștile în sine sunt capabile să mențină încărcarea timp de 5 ore, iar cu ajutorul unei carcase de încărcare, durata de viață a bateriei este mărită cu încă 15 ore. Un ciclu complet de recuperare a energiei durează 2 ore, iar în 15 minute căștile primesc o resursă suficientă pentru o oră de lucru. Independență fără compromis pentru orice sarcină.

Foto 2 JBL Wave 200

Design ergonomic

Rezistent la apă la IPX2, JBL Wave 200 este pregătit pentru orice provocare: puteți transpira în siguranță în sală, fără a vă deteriora echipamentul. Potrivirea rămâne stabilă în toate condițiile datorită mufelor pentru urechi care fixează căștile în interiorul canalului urechii. Vine în 3 mărimi, astfel încât să o poți alege pe cea potrivită pentru tine. De asemenea, plăcuțele se izolează suplimentar de zgomot.

Foto 3 JBL Wave 200

Unul sau doi deodată

Utilizați setul ca o pereche sau cu o căști ca căști. Indiferent de formatul de interacțiune pe care îl preferați, gadgetul va funcționa ca un ceas elvețian. Folosind o cască, puteți întârzia ora X a descărcării: la urma urmei, a doua rămâne în carcasă și primește putere.

Fotografie 4 JBL Wave 200

Asistent vocal

Libertate totală a mâinilor și acțiunilor, împreună cu asistentul vocal și comenzile tactile. Comenzi vocale care vor fi de înțeles dintr-o jumătate de cuvânt. Iar atingerile ușoare ale corpului căștilor JBL Wave 200 fac interacțiunea cu acestea simplă și fără efort. Fii cu tehnologia în același ritm.

Foto 5 JBL Wave 200