Fotografie 1 JBL Tour Pro TWS

Reducere inteligentă a zgomotului ambiental

Căștile JBL Tour Pro TWS funcționează cu utilizarea tehnologiei moderne de anulare a zgomotului Smart Ambient, care utilizează două tipuri de microfoane - interne și externe. Astfel, sunt eliminate atât zgomotele venite din exterior, cât și cele care interferează din interior. Nimic altceva nu vă va distrage atenția, iar calitatea comunicării în timpul negocierilor crește semnificativ. Controlul semnalelor din lumea înconjurătoare este posibil fără a scoate căștile.

Standard JBL Pro Sound

Echipamentul folosește difuzoare de 6,8 mm care trimit semnalul sonor direct în canalul urechii. Acest format este capabil să ofere mult mai mult decât dispozitivele din generația anterioară: întreaga gamă dinamică, împreună cu bas profund și note înalte precise, vor fi afișate fără distorsiuni.

Foto 2 JBL Tour Pro TWS
Foto 3 JBL Tour Pro TWS

Durată lungă de viață a bateriei

Bateriile incredibile și capabilitățile de încărcare sunt oferite de bateriile „native” cu suport pentru standardul wireless Qi. După o restabilire completă a energiei, obțineți până la 32 de ore de timp de lucru. În același timp, este acceptat și standardul de încărcare rapidă, ceea ce va grăbi semnificativ procesul de completare a resursei: JBL Tour Pro TWS va funcționa încă o oră după o încărcare primită în câteva minute.

Întotdeauna o voce clară

Nu trebuie să vă faceți griji că interlocutorul nu vă poate auzi - datorită celor trei microfoane încorporate, fiecare cuvânt rostit este perfect audibil. Două microfoane externe și unul intern asigură eliminarea de înaltă calitate a zgomotului cu difuzarea ulterioară a unui semnal deja pur direct în canalul auditiv. Uită de inconvenient - totul este făcut pentru confortul tău.

Foto 4 JBL Tour Pro TWS
Foto 5 JBL Tour Pro TWS

Productivitate impecabila

Mediul nu mai are putere asupra ta: indiferent unde te afli, utilizarea confortabilă a căștilor JBL Tour Pro TWS va fi asigurată cu modul SilentNow. Izolare completă fără a fi nevoie să găsiți un loc liniștit. Modelul este echipat cu o funcție de oprire după o perioadă de timp pe care ați ales-o - nu mai rulați muzică vă va trezi în miezul nopții. În același mod, puteți configura funcționalitatea auxiliară pentru a activa My Alarm.

Conectați-vă și sincronizați

Tehnologia Dual Connection activează una sau ambele căști, astfel încât să puteți obține o transmisie de semnal extrem de stabilă prin protocolul Bluetooth. Împerecherea rapidă fără interferențe simplifică procesul de utilizare a acestui model de echipament.

Foto 6 JBL Tour Pro TWS