Conceptul wireless

Căștile JBL Live Free NC+ sunt o realizare absolută a conceptului de format wireless, deoarece nu numai căștile nu au cablu, ci și încărcare. Standardul Qi vă va permite să restabiliți energia din mers, fără a vă obliga să puneți dispozitivul la reîncărcare separat, conectându-l la rețea. Fiecare dintre căști beneficiază de 7 ore de viață a bateriei, iar dacă adăugați o carcasă de încărcare - până la 14 ore. Simplitate, confort, inovație - tot ce are nevoie utilizatorul.

Fotografie 1 JBL Live Free NC++
Fotografie 2 JBL Live Free NC++

Control la atingere

Modelul pe touch control s-a dovedit perfect în practică, permițându-vă să faceți orice acțiune cu ajutorul atingerilor. În același timp, puteți folosi serviciul de asistent vocal pentru a activa orice comandă folosind Amazon Alexa sau Google Assistant prin voce. Alegeți modul de interacțiune care este cel mai convenabil în acest moment.

Carcasa impermeabila

Un factor important a fost capacitatea carcasei de a rezista la umezeală - este protejată de coeficientul IPX7. Datorită acestui fapt, JBL Live Free NC + poate fi folosit în mod liber atunci când practicați sport pe vreme ploioasă și lângă corpuri de apă. Nodurile bine proiectate sunt protejate împotriva defecțiunilor dacă apa ajunge pe căști.

Fotografie 3 JBL Live Free NC++
Fotografie 4 JBL Live Free NC++

Sunet de la JBL

JBL este mai mult decât sunet. JBL este o legendă, standardul de aur, măsura supremă a calității. Datorită faptului că producătorul aderă la standardele de producție toți anii și nu își schimbă principiile, această afirmație este adevărată astăzi. Configurația difuzoarelor de 6,8 mm oferă un sunet pe care l-ați auzit doar în direct înainte. Dimensiunea mică a membranei este compactă pentru plasarea în ureche, dar nu pierde calitatea redării.

Tehnologia Smart Ambient

Anularea adaptivă a zgomotului este punctul forte al căștilor JBL Live Free NC+. Această tehnologie vă permite să vă izolați eficient de zgomotul extern și, dacă este necesar, să auziți sunete din exterior pentru a controla situația și a menține o conversație. Nimic altceva nu vă va împiedica să vă bucurați de muzică în formatul care vă este convenabil!

Fotografie 5 JBL Live Free NC++
Fotografie 6 JBL Live Free NC++

Una sau două căști

Tehnologia Dual Connect + Sync este axată pe sprijinirea asocierii cu tehnologia, indiferent de căștile folosite mai întâi. În acest caz, dispozitivul se conectează automat la dispozitive deja familiare. Economisiți-vă timpul nu petrecându-l în întregime cu configurarea gadgetului, ci petrecându-l ascultând melodii incredibile cu un sunet rece.