Fotografie 1 JBL Tune 760 NC

Funcția de anulare a zgomotului

Căștile JBL TUNE 760 NC sunt proiectate cu anularea zgomotului perfect implementată. Datorită faptului că nu auziți sunetele din jur, este posibil să vă bucurați pe deplin de conținutul audio. Cu apelurile vocale, nimic nu vă va distrage atenția de la discursul interlocutorului, iar acesta, la rândul său, vă va auzi clar și până la ultimul cuvânt. Creați condiții pentru muncă și odihnă confortabile.

Bas impecabil de la JBL

Sunetul marca JBL se distinge printr-un bas distinctiv, detaliat, care iese în evidență de fundalul general fără a se suprapune. Cele mai mari site-uri folosesc realizările companiei, care îi impresionează pe iubitorii de calitate din zona prezentată de mai bine de 75 de ani. Puteți experimenta exact aceeași experiență alegând modelul de echipament prezentat.

Foto 2 JBL Tune 760 NC
Foto 3 JBL Tune 760 NC

50 de ore de sunet de calitate

Confortul maxim este oferit de baterie, care oferă până la 50 de ore de încărcare. Dacă utilizați funcția ANC, atunci perioada se reduce la 35 de ore, ceea ce, în orice caz, este și destul de mult. Dispozitivul va avea nevoie de doar 2 ore pentru o recuperare completă a energiei, după care obțineți o resursă nelimitată pentru utilizare de două zile.

Ideal pentru smartphone

Funcționalitatea JBL TUNE 760 NC le face o pereche excelentă pentru un smartphone. Folosirea pentru apeluri vocale simplifică foarte mult procesul de comunicare, în care nici măcar nu trebuie să-ți iei telefonul de fiecare dată - poți răspunde cu butoanele de pe boluri. Există, de asemenea, un buton separat pentru apelarea asistentului vocal, care vă va permite să controlați echipamentul exclusiv folosind comenzi vocale.

Foto 4 JBL Tune 760 NC
Foto 5 JBL Tune 760 NC

Împerechere rapidă

Conectarea la dispozitive Android este instantanee dacă utilizați o tehnică deja familiară căștilor. Tehnologia Google Fast Pair este responsabilă pentru această funcționalitate. Ușurința de utilizare și setările funcționalității prezentate fac ca echipamentul audio să fie cât mai ușor de utilizat.

Conectarea la gadgeturi

Mai multe puncte de conectare garantează lucrul extrem de convenabil în comunicarea cu mai multe echipamente simultan. Folosind protocolul Bluetooth, treceți de la vizionarea conținutului pe tabletă la efectuarea unui apel pe smartphone. În același timp, nu trebuie să efectuați o serie de acțiuni împovărătoare - interfața vă va permite să comutați într-o singură mișcare.

Foto 6 JBL Tune 760 NC