Căști JBL TUNE 225TWS

Căștile combină perfect sunetul de neegalat și dimensiunile compacte. Au un radiator dinamic și un design acustic închis care asigură o bună izolare fonică. Căștile interacționează perfect cu smartphone-urile și playerele și oferă, de asemenea, o redare bogată a melodiilor tale preferate.

Fotografie 1 JBL TUNE 225TWS
Fotografie 2 JBL TUNE 225TWS

Conexiune fără fir

Modelul a primit un modul Bluetooth 5.0, care oferă o comunicație wireless fiabilă și de înaltă calitate. Acest lucru vă va oferi libertate deplină de acțiune, deoarece nu mai sunteți limitat de fire.

Autonomie excelenta

JBL TUNE 225TWS a primit o baterie încorporată de 22 mAh. Cu toate acestea, carcasa de stocare are și o baterie de 410 mAh, astfel încât să te poți bucura de melodiile tale preferate timp de 25 de ore. Încărcarea se face folosind un cablu USB-C standard și durează doar 2 ore.

Foto 3 JBL TUNE 225TWS
Fotografie 4 JBL TUNE 225TWS

Tehnologii moderne

Dezvoltatorii au echipat căștile cu tehnologia modernă Fast Pair, datorită căreia se conectează automat la telefon atunci când sunt scoase din carcasă. Este imposibil să ignorați tehnologia proprietară Dual Connect, care vă permite să utilizați ambele două căști împreună și fiecare separat.

Funcționalitate convenabilă

JBL TUNE 225TWS sunt potrivite nu numai pentru a asculta muzică, ci și pentru a vorbi la telefon. Pentru a face acest lucru, acestea sunt echipate cu un microfon încorporat și butoane pentru a accepta / respinge un apel. În plus, modelul are un control vocal convenabil și un buton de control al piesei.

Fotografie 5 JBL TUNE 225TWS
Fotografie 6 JBL TUNE 225TWS

Design frumos

Căștile au un design alb frumos, care nu numai că arată plăcut din punct de vedere estetic, dar nici nu provoacă disconfort după o utilizare prelungită. Modelul diferă prin dimensiunile compacte și lipsa elementelor de fixare suplimentare, ceea ce le face incredibil de practice și convenabile.