Căști JBL TUNE 215TWS

Căștile intraauriculare fără fir JBL TUNE 215TWS oferă o bună izolare pasivă a zgomotului, permițându-vă să ascultați muzică în medii zgomotoase. Absența firelor garantează libertate deplină de acțiune, căștile nu limitează deloc mișcarea. Modelul este oferit în șase opțiuni de culoare, ceea ce face posibilă alegerea unei căști care se armonizează perfect în dispoziție și stil.

Fotografie 1 JBL TUNE 215TWS
Fotografie 2 JBL TUNE 215TWS

Sunet spectaculos

O pereche de drivere dinamice de înaltă calitate, bazate pe magneți de neodim, cu diametrul diafragmei de șase milimetri, oferă reproducerea întregii game de frecvențe de la 20 la 20.000 Hz. Căștile TUNE 215TWS oferă sunetul Pure Bass, caracterizat de JBL, cu bas puternic, la fel ca un concert live sau un festival rock, permițându-vă să suflați cu un flux puternic de bas bogat și profund, medii echilibrate și înalte perfect clare.

Echipament util

Căștile sunt livrate într-o cutie specială pe o platformă magnetică, ceea ce asigură reîncărcarea lor la timp. Elegantă și confortabilă, husa rotunjită se deschide cu ușurință pentru îndepărtarea rapidă a căștilor. Pentru ușurință în utilizare, modelul este echipat cu un set de perne de urechi din silicon moale, a căror selecție corectă garantează o bună fixare în ureche, izolarea fonică de înaltă calitate și sunetul impecabil al valului tău preferat.

Fotografie 3 JBL TUNE 215TWS
Fotografie 4 JBL TUNE 215TWS

Alegerea utilizatorului

Modelul cu suport pentru funcția Dual Connect vă permite să ascultați muzică, să utilizați serviciile asistenților vocali Google Assistant, Siri, să primiți și să efectuați apeluri vocale folosind doar una sau ambele căști simultan. Controlul este disponibil de la două căști în același timp sau este posibil să atribuiți funcții unice în partea stângă și în partea dreaptă. Sincronizarea instantanee JBL TUNE 215TWS cu un dispozitiv extern are loc imediat, trebuie doar să deschideți carcasa.

Libertate de fire

Acum nimic nu va fi confundat într-o geantă sau buzunar, cablurile nu vor interfera cu munca, deoarece oferta unică de la TUNE 215TWS este o libertate totală de fire. Conexiunea wireless la sursa de semnal se realizează folosind noua interfață Bluetooth 5.0, care garantează o împerechere stabilă la o distanță de până la 10 m. Toate setările se fac prin atingeri ușoare ale butoanelor sensibile tactile de pe căști.

Fotografie 5 JBL TUNE 215TWS
Fotografie 6 JBL TUNE 215TWS

Munca productiva

Bateriile încorporate ale căștilor oferă până la 5 ore de ascultare continuă a melodiilor tale preferate. Alte 15 ore vor mai rămâne datorită bateriei litiu-ion de 55 mAh a carcasei de încărcare. Du-te la treaba ta și nici nu te gândești la reîncărcare. Nu va dura mai mult de două ore pentru a reîncărca complet bateria de la conectorul universal USB de tip C.