Sunet super puternic

Ești pregătit pentru o petrecere mare atunci când deții JBL Partybox 710. Acest difuzor oferă până la 800 de wați de sunet instantaneu, oferindu-ți coloana sonoră perfectă pentru dansuri ritmice până dimineața. Combinația de woofere de 8” și tweetere de 2,75” formează un pachet integral cu un invertor de fază. Tare, clar, realist - fiecare accent sonor este transmis astfel încât să îl simți 100%.

Fotografie 1 JBL Partybox 710
Fotografie 2 JBL Partybox 710

Efecte de lumină

Pentru a vă face vacanța și mai spectaculoasă, activați spectacolul de lumini, care este parte integrantă a coloanei. Folosind aplicația PartyBox, utilizatorul poate selecta modurile de funcționare ale luminilor stroboscopice încorporate, mai multe modele ritmice efecte de iluminare la club și un mod care simulează o noapte înstelată. Adaugă culoare făcând lumina să danseze literalmente pe ritmul acompaniamentului muzical.

Protecție totală împotriva umezelii

O trăsătură distinctivă a designului a fost corpul, care nu este expus la umezeală. Este clasificat IPX4, astfel încât să puteți instala cu ușurință dispozitivul în apropierea unei surse de apă. Astfel, plasând JBL Partybox 710 lângă piscină sau jacuzzi, îți poți transforma vacanța într-o adevărată aventură sălbatică. Protecția împotriva umezelii implică absența deformării atunci când picăturile cad pe carcasă.

Fotografie 3 JBL Partybox 710
Fotografie 4 JBL Partybox 710

Conexiune TWS

Avantajul modelului a fost compatibilitatea cu aceleași dispozitive. Adăugarea unei alte difuzoare la set este ușoară: instalați doar un alt JBL Partybox 710, combinându-le folosind tehnologia True Wireless Stereo. Tot în aceste scopuri, puteți utiliza o conexiune prin cablu, care va ajuta la îmbunătățirea sunetului unui dispozitiv de către altul. Sunetul incredibil va fi și mai puternic.

Detalii ergonomice

Având în vedere dimensiunile destul de mari ale carcasei, producătorul a făcut ca designul să poată fi transportat rapid. De aceea este echipat cu roți mari și un mâner confortabil. Deplasarea este fără efort, iar sunetul puternic poate fi auzit peste tot - indiferent cât de departe sunteți de dispozitiv.

Fotografie 5 JBL Partybox 710
Fotografie 6 JBL Partybox 710

Găzduiește o emisiune de talente

Datorită prezenței unei intrări duble pentru microfon și a unei mufe pentru chitară, tehnica devine o adevărată platformă muzicală pentru a vă prezenta talentele. Egalizatorul pentru karaoke disponibil în arsenalul de instrumente va optimiza efectele de sunet și iluminare, transformând zona dumneavoastră într-o adevărată sală de concert.