O vizualizare mai extinsă, a unei lumi mai largi

Ecranul lat de 10,5 inchi, completat cu o ramă simetrică, care măsoară doar 10,2 mm, îți permite să rămâi complet captivat(ă) de ceea ce se află pe ecran. Explorezi fără compromisuri. De la filme epice, până la conținut informativ pentru o activitate pe care o iubești, Galaxy Tab A8 te invită într-o lume mai largă, printr-o imagine mai mare și mai bună.

Clasic. Contemporan

Cu o notă interesantă, estetic veselă, Galaxy Tab A8 este vibrant în aura sa și tineresc în aspect. Cu un corp elegant, din metal, cu un profil ultrasubțire, de doar 6,9 mm, oferă designul reprezentativ al tabletei Samsung, în Gray, Silver și Pink Gold, subliniind farmecul său caracteristic.

Scufundă-te în sunete dinamice

Îmbunătățește-ți experiența de divertisment, în timp ce boxele cvadruple, alimentate de sunetul surround Dolby Atmos®, dezvăluie fiecare detaliu al sunetului, cu o claritate și o profunzime excepționale. Creat pentru a oferi captivare din mers, Galaxy Tab A8 deschide un univers copleșitor de conținut, jocuri și activități pe care tinerii le adoră.

Lasă puterea superioară să preia controlul

Având procesorul Octa-core asociat cu până la 4 GB RAM și 128 GB stocare internă, Galaxy Tab A8 este mereu gata să accepte o nouă provocare, fără a-și consuma viteza sau bateria. Economisești mai mult cu un card microSD de până la 1 TB și ești susținut(ă) cu o baterie de 7.040 mAh (tipică) și încărcare rapidă de 15 W.

Încearcă YouTube Premium

Valorificând un abonament de două luni la YouTube Premium, fără costuri suplimentare, beneficiezi de o experiență YouTube fără reclame. Cu accesul gratuit pe care îl obții la achiziționarea Galaxy Tab A8, poți viziona și videoclipuri, în timp ce utilizezi alte aplicații sau când ecranul este blocat.

Lecții video simplificate cu Screen Recorder

Cu Screen Recorder încorporat în Galaxy Tab A8, înregistrarea unui curs online în direct este simplă, perfectă și întotdeauna fără probleme. Rămâi implicat(ă) pe tot parcursul sesiunii, marcând direct conținutul și notând aspectele cheie. Voila! Lecția ta video este gata pentru a fi vizionată, oricând dorești.

Păstrează-ți copilul ocupat și în siguranță cu Samsung Kids

Încărcat cu activități distractive, care încurajează copiii să învețe, Samsung Kids introduce un mediu sigur, pentru ca micuțul tău să exploreze și să se conecteze cu lumea. Folosind controlul parental îmbunătățit, poți seta limite pentru timpul de joacă, poți oferi acces selectiv la aplicații și poți vedea activitățile acestora dintr-o privire.

Faci mai mult, în mai multe moduri

Profiți la maximum de experiența îmbunătățită Samsung, cu mai multe ferestre. Pe Galaxy Tab A8, poți împărți ecranul în jumătate și poți face două lucruri deodată. Poți ajusta focalizarea ferestrei după cum este necesar, cu o simplă mișcare de glisare și plasare, poți partaja conținut între aplicații și chiar glisa și plasa o notificare.

Rămâi în siguranță cu Samsung Knox

Începând de la un nivel hardware, Samsung Knox blochează intruziunile. În timp real, nucleul care servește drept creier al dispozitivului este împiedicat să fie compromis. Această platformă multistratificată, de ultimă generație, inspectează constant software-ul de bază și verifică integritatea dispozitivului.