Galaxy S21 FE 5G

Aplauze pentru Galaxy S21 FE 5G, cel mai nou membru al seriei epice Galaxy S21.

Am luat ceea ce îți place cel mai mult și am construit cel mai bun telefon inspirat de fani, astfel încât să îți poți trăi pasiunile la maximum.

Ediția Fan se întoarce. Acum cu cel mai rapid chipset al nostru, inclusiv camera profesională.

Făcut pentru a întoarce privirile

Toate nuanțele care îți plac

Iată o gamă de culori cool care îți atrag atenția. De la variantele subtile, dar pline de culoare, Olive și Lavender, la cele clasice și acromatice Graphite și White, poți găsi un device potrivit stilului tău, care să îți completeze ținuta.

Epic, în doar 6.4”

Galaxy S21 FE 5G include tot ceea ce îți place în 6,4 inchi — o dimensiune creată pentru a te conecta cu prietenii, a explora noi pasiuni, a transmite live și a urmări serialele preferate.

Nu îți poți lua ochii de la el

Extrem de fluid

Ecran cu derulare fluidă - Super Smooth 120Hz. Acesta optimizează rata de reîmprospătare pentru un feed cursiv și îți permite să experimentezi un timp scurt de răspuns la atingere în Game Mode.3 Perfect pentru a câștiga orice meci.

Experiența unui ecran mare pe care îl poți ține într-o singură mână.

Un ecran imersiv atât de captivant încât vei uita ce este real. Nu numai că ramele au fost reduse substanțial pentru a beneficia de un ecran mai mare, ci și afișajul Dynamic AMOLED 2X al telefonului Galaxy S21 FE 5G oferă culori vibrante și luminozitate, chiar și în lumina puternică a soarelui.

Adio ecran spart. Bun venit ecran rezistent

Nu vei mai spune niciodată „ups!” cu Gorilla® Glass Victus™, cea mai rezistentă sticlă de pe un smartphone Samsung Galaxy.

Ai multe motive să zâmbești

Face orice fotografie epică

Camera profesională a noului Galaxy S21 FE 5G oferă, fără efort, conținut demn de like-uri. Efectuază fotografii și filmări video incredibil de realiste, cu un nivel superior al detaliilor.

12MP

Cameră Ultra Wide

12MP

Cameră Wide-angle

8MP

Cameră Telephoto

32MP

Cameră frontală

La fel de reușită ca fotografia de studio

Heading

Modul Portret pune subiectul în centrul atenției — pur și simplu adaugă un efect pentru a oferi fotografiei o anumită stare, apoi încarc-o direct pe rețelele de socializare.

Transformă selfie-urile în opere de artă

Fii pe primul loc la selfie-uri cu ajutorul camerei frontale de 32MP. Trăsăturile tale sunt evidențiate și scoase în evidență, pentru ca tu să arăți cât mai bine pe toate rețelele sociale.

Tu ești actorul și regizorul

Filmează conținutul vlogului tău ca un profesionist. Comută camerele în timp ce filmezi sau surprinde acțiunea și reacțiile tale într-o singură înregistrare pentru filmări gata de încărcat pe rețelele de socializare.

Te vezi bine noaptea

Transformă luminozitatea scăzută într-un atu cu o cameră frontală de 32MP care surprinde cel mai bun selfie al tău, chiar și pe timp de noapte. Procesarea multi-cadru AI evidențiază mai multe culori și detalii, astfel încât să te vezi mai bine în fotografiile tale, cu mai puțin zgomot de imagine.

Adio imagini de la depărtare, bun venit imagini de aproape

Cu Space Zoom 30X al noului Galaxy S21 FE 5G, poți surprinde fotografia perfectă, chiar dacă te afli la distanță. Iar cu Zoom Lock poți reduce mișcarea camerei pe măsură ce mărești și mai mult imaginea.

Îți alimentează pasiunea

Cel mai rapid chip al nostru este pe Galaxy S21 FE 5G

Un procesor care lucrează eficient, pentru ca tu să te poți distra mai mult. Împreună cu o tehnologie eficientă din punct de vedere energetic, acest chip este atât de rapid, atât de puternic și atât de inteligent încât te poți bucura de jocuri cu grafică intensă și performanță multitasking mai mult ca niciodată.

Adio baterii descărcate

Bateria de 4,500mAh împreună cu afișajul și procesorul funcționează împreună pentru ca telefonul să reziste toată ziua, chiar și pe 5G - astfel încât să poți vedea mai multe episoade și clipuri video.