Numai peretele limitează

Noua linie de televizoare Blaupunkt UB7000 a extins semnificativ alegerea diagonalei. Acum cinematograful din casa ta poate dobândi o scară literalmente nelimitată. O diagonală a ecranului de 43 de inchi a fost adăugată corpului fără cadru, care șterge toate fațetele realității. 

Experimentați realismul în 4K UHD

Cu televizorul UB7000, este foarte ușor să te cufundați în lumea fanteziei. Imaginea incredibil de clară vă va oferi o nouă realitate. 4K nu se referă doar la numere, este vorba despre 8,3 milioane de pixeli cu rezoluție ultra-înaltă care surprind cel mai mic detaliu din lumea filmelor.

Chiar dacă vizionați videoclipuri la o rezoluție mai mică de 3840 x 2160, tehnologia 4K UHD poate îmbunătăți semnificativ calitatea conținutului. Un televizor inteligent nu doar scalează o imagine de calitate scăzută, ci analizează imaginea și o optimizează la rezoluția 4K. 

Dolby Vision HDR este dincolo de concurență

Dolby a jucat un rol cheie în dezvoltarea HDR pentru sistemele comerciale și home theater. Spre deosebire de HDR standard, tehnologia Dolby Vision va afișa orice fragment sau scenă așa cum a intenționat autorul. Datorită instrucțiunilor speciale care vin cu fluxul video, televizorul reproduce informații ajustate pentru propria sa luminozitate, contrast și paletă de culori. Imaginea va avea o gamă completă de nuanțe și tranziții de la întuneric la lumină, astfel încât lumea cinematografiei va străluci cu noi culori. Nu numai griul poate avea 50 de nuanțe. Bucurați-vă de luminozitatea unei noi super-realitate. 

Asistent vocal Android TV

Pentru a viziona filmul preferat, trebuie doar să întrebi. Colectați toate dispozitivele din ecosistemul Asistent Google și, în timp ce vă uitați la filmul preferat, aspiratorul va curăța.

Instalați aplicații folosind Google Play Market, literalmente cu o singură atingere. Nu trebuie să fii inginer pentru a instala IVI online cinema sau căutare de filme HD pe televizor. Doar selectați și faceți clic. 

Distribuie momentul cu Chrome Cast


Doriți să împărtășiți conținut interesant cu familia dvs.? Nu este nimic mai ușor, funcția Chrome Cast vă va permite să afișați rapid imaginea dorită de pe telefon sau laptop pe ecranul televizorului.

Posibilitati fara limita

Dacă Play Market nu v-a mulțumit cu software-ul necesar, descărcați și instalați aplicații, jocuri în format APK. Pentru a face acest lucru, utilizați USB 2.0 

Bluetooth 5.0 și fără fire!

Joacă jocuri, prezintă pe televizor și orice vrei, cu posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive wireless simultan. Bluetooth 5.0 transmite semnalul mai repede și nu-l pierde, oriunde v-ați afla. Mouse-urile, tastaturile, joystick-urile îți vor face viața mult mai ușoară. Și dacă două difuzoare de 8 wați încorporate în televizor nu sunt suficiente pentru dvs., nu ezitați să conectați o acustică externă la puterea necesară. 

Tabla care le are pe toate

Apelarea vocală, Netflix cu o singură atingere, un set complet de butoane vă vor permite să selectați rapid și ușor un canal sau să introduceți numele unei serii. Conectivitatea Bluetooth 5.0 va oferi o conexiune la 360 de grade. Televizorul vă va înțelege, chiar dacă telecomanda este îndreptată într-o direcție complet diferită. 

LAN sau WIFI 2,4/5 GHz

Formatul modern al televiziunii necesită soluții moderne. Gama dinamică largă, rezoluția mare și rata de reîmprospătare fac conținutul suficient de realist și de voluminos. Conexiunea WiFi la o frecvență de 5 GHz asigură recepția conținutului surround fără întârzieri și întreruperi.

Dacă nu doriți să încărcați routerul sau aveți un flux de joc programat în World of Tanks Blitz, o conexiune LAN prin cablu vă va veni în ajutor. Limitarea vitezei depinde doar de conștiința furnizorului. 

Garantam calitate

Garanție stabilă de doi ani chiar și în perioade instabile. Toate televizoarele noastre vin cu o garanție de doi ani. Avem încredere în producția noastră.