Mâncare mai delicioasă

Gatiti din ce in ce mai eficient cu mai putina bataie de curatare. Convecția asigură căldură constantă în fiecare colț, astfel încât totul se gătește rapid și eficient. Sistemul de autocurățare * păstrează interiorul cuptorului curat și ordonat. Și puteți găti mult mai mult sau mult mai multe mese cu un cuptor mare de 68L.

Gătit eficient

Convecție

Gătitul a devenit și mai uniform și mai eficient cu adevăratul sistem de convecție. Un ventilator circulă aerul fierbinte prin cuptor, menținând temperatura constantă în interior, astfel încât mesele dvs. vor fi perfecte indiferent de dimensiune sau locație.

Curățare ușoară

Sistem de curatare catalitica

Curățarea catalitică face curățarea pereților camerei de lucru mult mai ușoară. Materialul catalitic din spatele camerei de gătit absoarbe particulele de grăsime de la prăjire, care sunt apoi oxidate și astfel neutralizate.

Mai multe alimente într-un singur cuptor

Volumul util 68 de litri

Datorită volumului mare al compartimentului de gătit, puteți pregăti rapid și ușor mesele pentru întreaga familie și pentru oaspeți direct în tăvi sau cupe mari de copt.

Protecție la supratensiune

Funcționalitatea cuptorului dvs. este sigură împreună cu protecție împotriva supratensiunii. Senzorul sensibil previne problemele care pot apărea din cauza conexiunilor instabile, puterea este stabilizată și protejează cuptorul de deteriorări.

Grilă ușor de extras

Ghidaje telescopice

Ghidajele telescopice facilitează extragerea rafturilor cu vase mari și grele. Acum nu veți întâmpina probleme dacă trebuie să încărcați și să scoateți un vas, precum și să întoarceți, să schimbați vasul sau să îl turnați cu sos.