Orice conținut în rezoluție 4K

Televizorul OLED Sony XR-A90J oferă o experiență de vizionare incredibilă, cu o bogăție și o paletă de culori fără egal, fidelitate a culorilor și detalii uimitoare. Bucurați-vă de imagini 4K realiste, cu rezoluție de 4 ori mai mare decât Full HD.

Fotografie 1 Sony A90J

Procesor cognitiv avansat XR

Procesorul Cognitive XR de înaltă performanță îmbunătățește calitatea imaginii, reduce zgomotul, îmbunătățește claritatea și contrastul imaginii pe ecran.

sunet puternic

Sistemul audio revoluționar funcționează cu procesorul cognitiv XR pentru a produce un sunet clar și bogat, care îmbunătățește imersiunea și oferă o experiență cinematografică de neuitat.

Foto 3 Sony A90J

Căutare vocală

Este foarte confortabil. Pur și simplu creați o solicitare vocală de căutare de conținut pentru a găsi un film care vă interesează sau pentru a primi recomandări utile cu privire la cele mai recente lansări.

Foto 5 Sony A90J

Chiar mai luminos

Cu suport pentru o gamă mai largă de culori și nuanțe, fiecare detaliu dintr-o imagine arată clar și natural, cu reproducere precisă a texturii. Bucurați-vă de imagini suculente și luminoase care duc experiența de vizionare la un nou nivel.

Foto 6 Sony A90J
Foto 7 Sony A90J

imagine de contrast

XR OLED Contrast Pro oferă contrast și profunzime îmbunătățite atât în ​​scenele întunecate, cât și în cele luminoase pe întregul ecran. Vi se garantează o experiență de vizionare excelentă la cea mai înaltă calitate.

4K fără compromisuri

Procesorul cognitiv XR îmbunătățește calitatea imaginilor cu rezoluție scăzută din orice sursă, restabilind elementele neclare și neclare, aducând calitatea redării cât mai aproape de 4K.

Foto 8 Sony A90J
Foto 7 Sony A90J

Mișcări fine, precise

Datorită tehnologiei XR Motion Clarity, orice mișcare în scenele dinamice sau acoperirea sportului arată naturală și realistă, la fel ca în viață.

Imagine ținând cont de mediu

Tehnologia unică a senzorului de lumină adaptează imaginea și sunetul conținutului în funcție de factori externi, astfel încât să profitați la maximum de fiecare experiență de vizionare.

Foto 8 Sony A90J
Foto 12 Sony A90J

Sunet puternic pentru realism

Tehnologia XR Sound Position asigură o sincronizare precisă a sunetului cu imaginea pentru o experiență de ascultare mai realistă. Ecranul televizorului Sony XR-A90J acționează ca un difuzor și distribuie un sunet clar care se potrivește exact cu imaginea. Tehnologia XR Surround transformă sunetul în tridimensional, trimițându-l în toate direcțiile, sporind astfel efectul prezenței.

Vocea este întotdeauna clară

Nu trebuie să măriți volumul pentru a auzi tot dialogul. Voice Zoom 2 detectează vocea și o face mai clară și mai confortabilă de auzit chiar și la volume scăzute.

Foto 11 Sony A90J
Foto 13 Sony A90J

Conținutul tău preferat pe marele ecran

Proiectați fotografii și videoclipuri de pe dispozitivul mobil iOS sau Android pe televizorul cu ecran mare pentru a vedea mai multe detalii despre cele mai importante momente.