Plăcerea vederii

Bucurați-vă de imagini 4K care captivează cu o claritate uimitoare, detalii fine, profunzime și saturație a culorii. Bucurați-vă de imagini OLED realiste și de sunet puternic și captivant pentru o experiență captivantă.

Fotografie 1 Sony A80J

Procesor cognitiv revoluționar Tehnologie XR

Procesorul avansat Cognitive Processor XR cu inteligență cognitivă ridică calitatea imaginii și a sunetului la un nivel de neatins. Luând în considerare particularitățile viziunii și auzului uman, procesorul adaptează conținutul astfel încât fiecare vizionare să se transforme într-un eveniment măreț.

Imagine OLED uluitoare

Tehnologia avansată de inteligență artificială analizează automat imaginea și optimizează sute de mii de elemente, oferind o calitate excelentă a imaginii, făcând-o cât mai luminoasă, clară și contrastată pe toată suprafața ecranului.

Foto 3 Sony A80J

Sunet surround clar

Un sistem audio avansat oferă sunet surround cu bas bogat care redefinește ceea ce se întâmplă pe ecran. Cu un sunet clar și puternic, experiența ta vizuală este mărită de multe ori.

Foto 3 Sony A80J

Funcții noi de control vocal

Controlul vocal deschide noi posibilități de comunicare. Controlați conținutul cu comenzi vocale clare. Cu ajutorul controlului vocal, puteți găsi rapid filmul care vă interesează sau puteți obține recomandări despre cele mai noi din cinematografie.

Foto 5 Sony A80J

Bright tocmai a devenit mai strălucitor

Procesorul cognitiv XR îmbunătățește calitatea imaginii cu un negru mai profund și lumini mai luminoase și mai bogate. Tehnologia XR OLED Contrast face ca imaginea să fie cât mai clară cu un desen clar al tuturor detaliilor din zonele luminoase și întunecate ale ecranului.

Foto 6 Sony A80J
Foto 7 Sony A80J

Culori și nuanțe suculente

Cu o paletă de culori extinsă, vă puteți bucura de culori vibrante și texturi precise. Imaginea pare reală și este reprodusă la fel de clară și bogată pe cât o vede viziunea umană.

Îmbunătățirea calității imaginii

Procesorul cognitiv XR minimizează zgomotul, îmbunătățește contrastul și luminozitatea, restabilește elementele neclare și îmbunătățește calitatea imaginii din orice sursă, aducând-o cât mai aproape de standardul 4K.

Foto 8 Sony A80J
Foto 7 Sony A80J

Redare lină a scenelor dinamice

Tehnologia XR Motion Clarity vă asigură că vă bucurați de vizionarea unui meci sportiv sau a unei scene de acțiune în care fiecare mișcare pare lină și precisă, la fel ca în viața reală.

Design elegant

Ramele subțiri și un suport grațios transformă televizorul într-o piesă modernă de decor care luminează camera și o transformă într-un centru de relaxare și divertisment pentru întreaga familie. Suportul poate fi instalat în trei poziții diferite în funcție de locația televizorului.

Foto 8 Sony A80J
Foto 12 Sony A80J

Sunetul rupe stereotipurile

Tehnologia XR Sound Position asigură o reproducere realistă a sunetului și o sincronizare precisă a imaginii. Ecranul Sony XR-A80J este un difuzor, astfel încât sunetul se potrivește cu imaginea și te duce în epicentrul acțiunii. Tehnologia XR Surround face sunetul tridimensional și îl ajută să umple spațiul pentru o experiență mai captivantă.

Voce clară chiar și la volum scăzut

Funcția Voice Zoom 2 detectează vocea și îi îmbunătățește claritatea, astfel încât chiar și dialogul cu tonuri joase să fie perceput confortabil de dvs., fără dorința de a-l ridica mai tare.

Foto 11 Sony A80J
Foto 13 Sony A80J

De la smartphone la ecran mare

Redați videoclipuri și fotografii salvate pe dispozitivele dvs. iOS sau Android pe ecranul mare al Sony XR-A80J pentru a retrăi amintirile evenimentelor grozave în detaliu.