Xiaomi 11T

Smartphone Xiaomi 11T pentru captarea videoclipurilor uimitoare

Xiaomi 11T este un smartphone simplu, elegant, funcțional, realizat din metal și sticlă. Pentru utilizarea tehnologiilor foto și video brevetate inovatoare, modelul a fost numit de producător drept „platformă de film în palmă”. Design modern, procesor puternic, capacitate mare de memorie, caracteristici tehnice și operaționale impecabile fac din dispozitiv un lider în gama sa de preț.

Protecție de încredere

Modelul este disponibil in trei nuante: albastru cer, alb luna, gri meteorit. Smartphone-ul subțire, ușor, frumos ține cu ușurință în palmă, deoarece dimensiunile sale sunt de doar 164,1 x 76,9 x 8,8 mm, iar greutatea sa este de 203 g. Finisajul mat previne strălucirea și reduce numărul de amprente de pe corp și ecran. . Nivelul de protecție IP53 previne pătrunderea umezelii și a murdăriei în dispozitiv. Datorită stratului durabil Corning Gorilla Glass Victus, ecranul nu va fi zgâriat sau deteriorat chiar și atunci când este scăpat de la o înălțime de doi metri.

Xiaomi 11T

Vizualizare superioară

Xiaomi 11T este echipat cu un display Amoled plat de 6,67. Rezoluția Full HD+ (2400 × 1080 pixeli) și implementarea HDR10+ a conținutului video oferă o imagine perfect clară și clară. Ecranul cu contrast luminos are o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz, care se adaptează automat în funcție de imagine. Acest lucru face ca schimbarea imaginii să fie ușoară și economisește energia bateriei. Stratul tactil se reîmprospătează la 480 Hz, contribuind la răspunsul și feedback-ul rapid al afișajului. Cu o luminozitate maximă de 1.000 de nit, ecranul captează peste un miliard de culori pentru o imersiune maximă. O varietate de funcții de protecție a ochilor vă permit să citiți confortabil, să vizionați conținut, să vă jucați. Dolby Atmos oferă sunet stereo echilibrat.

Xiaomi 11T

Tragere „magică”.

Camera triplă puternică este echipată cu tehnologie AI, blitz LED dual, stabilizare digitală. Senzorul principal de 108 megapixeli oferă posibilitatea de a crea videoclipuri în HDR10 + interval dinamic ridicat cu rezoluție 4K. Tehnologia Audio Zoom este capabilă să capteze cel mai silentios sunet. Senzorul cu unghi ultra-larg de 8MP cu un câmp vizual de 120 și camera telemacro de 5MP cu autofocus de 3-7cm sunt concepute pentru fotografiere profesională. Camera din spate are mai multe moduri foto: noapte, clonare, document 2.0, obiectiv Google. Opțiuni de captură video: AudioZoom, AI, Șabloane și filtre cinematografice, Time Freeze, Video HDR, Pro Time Lapse, 960 FPS Slow Motion. Rezoluția camerei frontale cu un mod selfie de noapte este de 16 megapixeli. Fiecare funcție este activată cu o singură atingere.

Xiaomi 11T

Sistem nou de racire

Dezvoltatorii au folosit un sistem de răcire cu tehnologia LiquidCool 1.0 Plus, care răcește procesorul la încărcare prelungită. Am instalat sistemul de operare Android 11 și shell-ul MIUI 12, shell-ul proprietar al smartphone-urilor Xiaomi, care se remarcă prin animație, super imagini de fundal și un ecran de splash cu o temă Space.

Xiaomi 11T

Performanță emblematică

Producătorul a echipat Xiaomi 11T cu un procesor cu opt nuclee de economisire a energiei din noua linie - Media Tek Dimensity 1200-Ultra cu o frecvență maximă de 3.000 MHz. Puternicul chipset grafic oferă imagini realiste pentru aplicațiile de jocuri. RAM-ul smartphone-ului este de 8 GB, iar cel încorporat, datorită unității UFS 3.1, este de 128 sau 256 GB, în funcție de modificare. Dispozitivul rulează pe firmware MIUI 12.5 cu sistemul de operare Android 11. Bateria litiu-ion de 5.000 mAh se încarcă de la zero în 36 de minute folosind încărcarea rapidă de 67 W care vine cu smartphone-ul. Modelul funcționează cu două cartele SIM, acceptă format 5 G, rețele Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, USB Type-C, GPS, opțiuni NFC. Nava amiral este echipată cu un barometru, senzori de proximitate și lumină, un giroscop, un accelerometru, o busolă.

Xiaomi 11T