Asistent functional

Robotul de bucatarie Kenwood KVL 85.704 va fi un excelent asistent in bucatarie si va va permite sa inlocuiti mai multe aparate electrocasnice deodata. Această abordare economisește spațiu în bucătărie și vă permite să rezolvați multe probleme cu un singur dispozitiv, ceea ce este foarte convenabil în practică. Pe lângă mixerul planetar principal, setul de livrare include unități pentru o mașină de tocat carne, un blender, un robot de bucătărie, o moară și un storcător, ceea ce face ușor și rapid să pregătiți un prânz complex cu drepturi depline.

Design atent

Designul modelului este gândit până la cel mai mic detaliu. Construcția robustă și alegerea materialelor de înaltă calitate fac posibilă lucrul în siguranță și confortabil. Îngrijirea unui produs nu va fi dificilă, iar rezistența la uzură a materialelor garantează o durată lungă de viață. Carcasa metalică puternică este rezistentă la uzură și ușor de curățat. Unitățile de lucru din oțel inoxidabil sunt o garanție a funcționării în siguranță și pe termen lung. Există suficientă putere pentru a procesa atât fructe congelate și amestec de fructe de pădure sau gheață, cât și pentru produse fierbinți.

Pornire rapidă

Prezența unui temporizator simplifică procesul de control. Prin setarea timpului exact de procesare, vă puteți desfășura afacerea în siguranță, iar sistemul va opri automat alimentarea când procesul este finalizat. Cântarele încorporate în platformă vă permit să cântăriți componentele direct în vasul mixerului, ceea ce vă face munca cât mai ușoară posibil. Modul sigur de impuls permite motorului să funcționeze intermitent în loc de continuu, ceea ce crește eficiența și în același timp reduce sarcina asupra elementelor de lucru.

Estetica gustului

Unitatea de mașină de tocat carne oferă un disc înlocuibil pentru carne tocată de consistență diferită. Atașamentul pentru presa alimentară are un cuțit special cu patru lame pentru măcinarea oricărui tip de materie primă. telul voluminos este potrivit pentru a bate creme pufoase, aerisite, mousse-uri, biscuiti. Spatula de bătut este folosită la prepararea aluatului ușor, a amestecurilor de cofetărie și a diferitelor paste. Cârligul dublu îmbunătățit gestionează orice aluat strâns, în timp ce cârligul suplimentar îndepărtează produsul lipit de pereți.

Confortul utilizatorului

Modelul funcționează în 8 moduri de viteză și acceptă putere de până la 1,2 kW, ceea ce vă permite să optimizați procesul în funcție de situație și să obțineți rezultatul perfect al procesării. Fiecare duză are propriul set de accesorii interschimbabile, care, împreună cu alegerea vitezei, ajută la procesarea unui produs de orice temperatură, consistență și densitate. Așadar, cu ajutorul Kenwood KVL 85.704, puteți tăia cu ușurință carnea tocată, frământați atât aluat tare, cât și lichid, pregătiți o supă-piure blândă sau frișcă.