Mai puțin zgomot.

Evitați interferența cu o mașină de spălat vase zgomotoasă. Carcasa din oțel inoxidabil este special concepută pentru a crea mai puțin zgomot. Absoarbe sunetul și vibrațiile în timpul funcționării, lucrând cât mai silentios posibil. Nivelul de zgomot de 46 dB este mai mic decât o conversație normală.

Spalare rapida in 20 de minute

Spălați mult mai repede cu opțiunea de spălare de 20 de minute. Ideal pentru vasele ușor murdare care nu necesită curățare intensivă, cum ar fi căni, tacâmuri și farfurii. Îți economisești timp prețios pentru a petrece mai mult timp cu familia ta.

Funcția de protecție Aqua Stop

Funcția de protecție Aqua Stop va preveni deteriorarea neașteptată a apei. Opreste alimentarea cu apa si alimentarea cu energie electrica, oprind functionarea masinii de spalat vase. Astfel, previne șocurile electrice și potențialele daune semnificative ale casei din cauza vărsărilor de apă.

Ajustarea înălțimii

Vasele de diferite tipuri și dimensiuni sunt mai ușor de încărcat în mașina de spălat vase. Funcția de ajustare automată vă permite să mutați raftul superior în sus și în jos cu o singură atingere. Spațiul suplimentar de pe raftul de jos vă permite să plasați vase de diferite forme și dimensiuni, inclusiv oale înalte, vase ovale și farfurii mari.

Clătire igienica

Clătirea igienă ajută la distrugerea virușilor și bacteriilor. Cu anumite programe, funcția Igienă extinde clătirea finală și crește temperatura apei până la 70˚C. Acest lucru asigură o curățare mai profundă și o igienizare la temperaturi ridicate. Vesela, tacâmurile și ustensilele de bucătărie vor fi întotdeauna folosite în siguranță.