Se potrivește perfect în interiorul tău, va satisface orice gust

Design premium și gamă largă de culori

Alege cuptorul cu microunde încorporat care se potrivește perfect cu designul bucătăriei tale și se potrivește gusturilor tale. Îmbunătățiți-vă bucătăria cu un design elegant Glass Touch și o gamă largă de culori elegante.

Mai mult stil cu design nou

Interfață UX simplă

Bucurați-vă de comenzi simple, intuitive cu o singură atingere și de un design minimalist atrăgător. Există doar 6 butoane tactile pe panoul frontal. Realizate în întregime din sticlă, arată perfect la cuptorul cu microunde, creând un design minimalist.

Pâine mereu proaspătă 

Decongelarea pâinii 

Dezghețați pâinea rapid și ușor, păstrând aroma și aroma originală. Funcția de dezghețare a pâinii vă permite să calculați timpul și temperatura optime de dezghețare, astfel încât să vă puteți bucura de coacere ca și cum ar fi fost abia scoasă din cuptor.

Fă deserturile și mai plăcute

Deserturi de casă

Bucurați-vă de deserturi de casă atemporale. Selectează un desert din listă, amestecă ingredientele și selectează opțiunea „Deserturi” și cu o singură atingere vei avea acces la o listă mare de rețete prestabilite pentru cele mai populare deserturi.

Gătitul perfect

Sistem de distribuție cu trei bucle

Sistemul unic și inovator de distribuție a cuptorului cu microunde vă ajută să obțineți mai multe progrese la gătit. Microundele sunt distribuite în 3 direcții datorită celor trei antene din interiorul cuptorului. Microundele pătrund în alimente din diferite unghiuri, rezultând o experiență de gătit mai bună.

Dezghețați alimentele mai rapid și mai eficient

Dezghetare rapida

Dezghețați alimentele mai eficient cu funcția de dezghețare rapidă. Doar selectați produsul și greutatea pentru a calcula momentul optim pentru a dezgheța produsul fără a-și pierde proprietățile benefice.

Rămâne curat

acoperire ceramică

Învelișul durabil pentru cuptorul cu microunde este ușor de păstrat curat și nu se zgârie. Datorită absenței așchiilor pe smalț, nu este creat niciun mediu pentru răspândirea bacteriilor. Acoperirea Samsung BIO-ceramică este aprobată de Institutul Hohenstein, suprafața durabilă protejează împotriva bacteriilor cu 99,9%. Rezistența la uzură și durabilitatea stratului ceramic îl fac de 7x* mai rezistent la zgârieturi și rugină.