Transmitere perfectă a sunetului

Căștile Haylou GT5 îmbină în mod excelent tehnologiile moderne, compactitatea și sunetul de înaltă clasă. Acestea sunt echipate cu o membrană din rășină polimerică cu o diagonală de 7,2 mm și au o codificare extinsă a sunetului. Toate acestea, împreună cu o întârziere redusă, vă vor oferi emoții de neuitat în timpul ascultării muzicii, comunicării cu colegii și jocului cu prietenii.

Фото 1 Haylou GT5
Фото 2 Haylou GT5

Control simplu

Pentru a apela asistentul vocal, nu trebuie să scoateți telefonul din buzunar, este suficient să apăsați doar de trei ori pe casca stângă. Aceasta nu numai că facilitează utilizarea, dar face și conducerea la volan mai sigură. În același timp, modulul Bluetooth 5.0 îmbunătățit asigură o conexiune fără întreruperi și o viteză maximă de transfer de date.

Senzor inteligent

Producătorii au dotat căștile cu un senzor infraroșu de înaltă calitate care detectează cu precizie starea acestora. Dacă căștile sunt scoase din ureche sau cad accidental, se va declanșa automat o pauză. Astfel, nu veți rata niciodată gândurile importante dintr-o carte audio sau momentul preferat al unei melodii. Pentru a relua funcționarea căștilor, este suficient să le introduceți din nou în ureche.

Фото 3 Haylou GT5
Фото 4 Haylou GT5

Totul pentru confortul dumneavoastră

Căștile au o formă confortabilă și căptușeală moale, iar greutatea lor este de doar 3,9 grame. Acest lucru vă va permite să utilizați Haylou GT5 pentru perioade lungi de timp, fără a resimți disconfort. În același timp, modelul se remarcă prin simplitatea excepțională în utilizare: dacă scoateți căștile din carcasa lor, acestea se conectează automat, iar dacă le puneți în carcasă, se încarcă.

Încărcare convenabilă

Haylou GT5 are un conector standard Type-C, care vă permite să încărcați căștile în orice moment și în orice loc. În același timp, un indicator special sub forma a 3 becuri vă va arăta întotdeauna nivelul de încărcare a bateriei, ajutându-vă să evitați descărcarea neașteptată a dispozitivului.

Фото 5 Haylou GT5