Amazfit_T_Rex

Amazfit T-Rex

20 de zile de viață a bateriei | Ecran color AMOLED de 1,3 inchi | GPS - senzor de la Sony | Senzor optic BioTracker PPG | Urmărirea a 14 tipuri de antrenamente | Rezistență ridicată la intemperii | Design modern îndrăzneț

Fiabilitatea confirmată prin certificate

Ceasul inteligent Amazfit T-Rex a trecut cu succes o serie de teste profesionale pentru rezistența la condiții meteorologice dificile. Ceasul demonstrează funcționarea stabilă la temperaturi extreme de la -40 la +70 de grade, nu se tem de ploaie și furtunile de nisip. Ecranul ceasului este acoperit cu sticlă securizată Corning Gorilla Glass 3 rezistentă la zgârieturi și la cioburi.

Amazfit_T_Rex
Amazfit_T_Rex

Design luminos, decisiv

Ceasul inteligent Amazfit T-Rex este găzduit într-o carcasă robustă și durabilă, cu linii îndrăznețe, ascuțite și comenzi proeminente care subliniază natura extremă a dispozitivului. La încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea incredibil de durabilă și moale. Prin aspectul său, ceasul spune că este pregătit pentru aventuri strălucitoare și călătorii lungi.

Multe zile fără reîncărcare

Datorită consumului de energie optimizat și bateriei încăpătoare, Amazfit T-Rex poate funcționa cu un set standard de funcții timp de până la 20 de zile fără reîncărcare. Modul de bază cu acces limitat la funcții oferă până la 66 de zile de funcționare cu o singură încărcare.

Amazfit_T_Rex
Amazfit_T_Rex

Ecran AMOLED

Ecranul AMOLED de 1,3 inchi cu o rezoluție de 360x360 pune toate informațiile importante pentru tine. Ecranul este perfect lizibil atât la soare strălucitor, cât și la umbră. Diferitele opțiuni de cadran vă vor permite să personalizați ceasul și să îl faceți confortabil și atractiv doar pentru dvs.

Modul GPS precis

Ceasul Amazfit T-Rex a primit un senzor GPS avansat de la Sony, care se distinge prin cea mai mare precizie de poziționare și consumul economic al resurselor bateriei. Cu modulul GPS mereu pornit, ceasul va funcționa incredibil de mult - până la 20 de ore cu o singură încărcare.

Amazfit_T_Rex

Trăiește activ

Amazfit T-Rex acceptă 14 moduri sportive încorporate. Cu ajutorul lor, poți să-ți monitorizezi cu ușurință progresul în timpul antrenamentului și să primești informații despre distanța parcursă, viteza, caloriile arse, monitorizarea ritmului cardiac. Rezistenta la apa de 5 ATM iti permite sa porti ceasul in timp ce faci exercitii in piscina.

Amazfit_T_Rex

Ritmul cardiac sub control

Senzorul optic modern BioTracker PPG măsoară ritmul cardiac și vă monitorizează starea 24 de ore pe zi. Precizia ridicată a măsurătorilor și monitorizarea non-stop vă vor permite să alegeți cele mai eficiente tipuri de încărcături pentru a menține sănătatea excelentă.

Amazfit_T_Rex
Amazfit_T_Rex

Asistent functional

Ceasul Amazfit T-Rex vă va ajuta să vă organizați ziua. Utilizați ceasul cu alarmă încorporat, prognoza meteo, citiți mesajele direct de pe ecranul ceasului, răspundeți la apeluri și primiți mementouri utile.