Design estetic

realme C25Y combină linii curate, precizie geometrică și tranziții netede de culoare în designul său pentru a crea un aspect atractiv și modern care se potrivește perfect cu stilul proprietarului său.

Toată ziua cu tine

Cu o baterie super-capacitate de 5000 mAh, realme C25Y poate satisface pe deplin nevoile dumneavoastră de viață a bateriei. Încărcarea acestuia va dura foarte mult timp, indiferent dacă vizionați videoclipuri, discutați online sau jucați jocuri. Când smartphone-ul tău se epuizează, poți activa modul de economisire super-energie pentru a continua să folosești aplicațiile de care ai nevoie. Poate oferi până la 59 de ore de timp de așteptare sau peste 6 ore de ascultare a muzicii online, chiar și cu doar aproximativ 5% baterie rămasă.*

Procesor puternic cu 8 nuclee

Bazat pe chipset-ul Unisoc Tiger T610 cu două nuclee Cortex A75 de înaltă performanță și șase nuclee Cortex A55, acest smartphone promite performanțe multitasking fluide. Precum și utilizarea confortabilă a aplicațiilor și a oricăror funcții.

Încărcare rapidă de 18 W

realme C25Y este echipat cu un adaptor 9V/2A care vă permite să petreceți mai puțin timp reîncărcându-vă smartphone-ul. Cu o putere maximă de 18 W, se va asigura că telefonul dvs. se încarcă mult mai repede și vă puteți întoarce mai repede la afacerea dvs.

Camera de 50 MP. Vezi mai multe detalii

Faceți fotografii ultra-clare cu obiectivul principal de 50MP, faceți portrete alb-negru uimitoare sau utilizați senzorul macro pentru a vă concentra asupra detaliilor. Camera triplă a smartphone-ului vă va ajuta să vă faceți fotografiile unice și interesante în felul lor.

Ești în prim-plan

Camera selfie de 8 MP cu AI se asigură că selfie-urile dvs. sunt cu adevărat luminoase, clare și pline de detalii.

Scaner rapid de amprente

Senzorul de amprentă situat pe panoul din spate vă permite să deblocați telefonul cu o singură atingere. Dar numai proprietarului său, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la siguranța datelor dvs.

Display de 6,5 inchi. Vedere excelentă, funcționare lină

Bucurați-vă de conținut vizual în timp ce vizionați videoclipuri, jucați jocuri sau navigați pe web. Cu ecranul său spațios de 6,5 inchi și rezoluția HD+ (1600 × 720), C25Y vă permite să vedeți totul în detaliu, în timp ce capacitatea de răspuns excelentă face ca operarea smartphone-ului să fie cât mai confortabilă.

Totul se va potrivi

Profitați la maximum de telefonul dvs. cu un slot triplu care poate găzdui două carduri SIM și un card Micro-SD în același timp. Astfel, te poți bucura de tarife diferite de la operatorii de telefonie mobilă, poți păstra legătura cu colegii și familia și poți stoca câte fotografii și muzică vrei pe smartphone-ul tău.