SPUMA POLIURETANICA

Beneficiile spumei poliuretanice

Tehnologia unică AdaptAir și filtrele de grăsime din aluminiu sunt îmbunătățite și mai mult de o spumă poliuretanică specială care elimină până la 98% din toate particulele de grăsime și alți contaminanți și atinge clasa de absorbție A.


Lumini cu leduri

Suprafata de gatit in razele rampei



LED-urile asigură o iluminare frumoasă și eficientă a suprafeței de gătit și reprezintă un element estetic și funcțional important în bucătărie. LED-urile durează de trei ori mai mult decât alte surse de lumină și sunt eficiente din punct de vedere energetic.










Recircularea aerului

În modul de recirculare, hota atrage fumul și aerul plin de mirosuri, îl filtrează și îl returnează în bucătărie.

În modul de recirculare, hota atrage fumul și aerul plin de mirosuri, îl filtrează și îl returnează în bucătărie. În cazul în care aerul evacuat către stradă sau către puțul de ventilație al casei nu este disponibil, recircularea poate fi cea mai bună soluție. În acest caz, aerul, impregnat cu fum și mirosuri, trece printr-un filtru de carbon, care reține toți contaminanții, și se întoarce înapoi în bucătărie. Hotele cu recirculare sunt adesea folosite în clădirile de apartamente unde aerisirea în exterior este adesea problematică. În funcție de intensitatea utilizării hotei, filtrul de cărbune trebuie înlocuit o dată sau de două ori pe an.

Nivel de zgomot

Mai multă putere, mai puțin zgomot




Astăzi, bucătăria a devenit „centrul comunitar” al întregii case, așa că se acordă o atenție deosebită nivelului de zgomot al hotei. În ultimii ani, având în vedere creșterea puterii hotelor de bucătărie, selectăm cu atenție materialele de izolare fonică. Câteva sfaturi pentru a reduce nivelul de zgomot: • Folosiți o conductă rotundă, netedă și flexibilă, deoarece se produce mai mult zgomot atunci când aerul trece prin canalele ondulate. • Observaţi diametrul deschiderii conductei de aer. • Așezați conducta cu un număr minim de coturi. • Conducta de aer poate fi izolata suplimentar pentru a reduce zgomotul si a preveni formarea condensului pe ele.