Spălare cu abur

Motor cu invertor

Curățarea tamburului

Haine și mai curate

99,9% dezinfecție

Spălare cu abur

Oferiți articolelor de îmbrăcăminte un tratament igienic profund cu abur. Îndepărtează murdăria persistentă, 99,9% din bacterii și neutralizează alergenii de la acarieni în timpul spălării. Ciclul de igienă cu abur reduce expunerea la acarieni, pisică, câine, polen de iarbă și ciuperci.

Funcționare durabilă

Motor digital cu invertor

Bucurați-vă de eficiență energetică superioară, mai puțin zgomot și performanță de durată mai lungă. Tehnologia invertorului digital folosește magneți puternici pentru o funcționare mai silențioasă și mai puternică, folosind în același timp mai puțină energie decât un motor universal. De asemenea, oferă cea mai lungă durabilitate din industrie și o garanție de 10 ani.

Curățare igienică

Curățarea tamburului

Păstrați o curățenie igienă în interiorul mașinii de spălat, fără a utiliza substanțe chimice. Drum Clean îndepărtează 99,9% din bacteriile care cauzează mirosuri din tambur fără a utiliza detergent, folosind o combinație de înmuiere, pulsație și centrifugare de mare viteză. Și vă anunță automat să curățați.

Curata reziduurile

Sertarul StayClean

Nu mai risipiți detergent - sertarul StayClean permite spălarea mai multor detergent cu un sistem special de spălare cu apă. Astfel, rămâne praf de spălat mai puțin inestetic, iar tava rămâne mai curată și mai igienă.

Cum se fac măsurările