EcoBubble™

AI Control

Capacitate mare

QuickDrive™

Haine și mai curate

Particularități

Generator EcoBubble™

Generatorul Ecobubble™ asigură curățarea chiar și la temperaturi scăzute ale apei

AI Control: selecție inteligentă a programelor

Experimentați următorul nivel de confort cu AI Control.

Capacitate mare

Spălați mai multe articole deodată - economisind timp și efort.

Spălare în 39 de minute

Reduceți timpul zilnic de spălare și curățați-vă bine hainele.

Detectare scurgeri AquaProtect

Protejați-vă podeaua și casa de daune accidentale cu AquaProtect.

Hygiene Steam

Curățare cu adevărat profundă cu abur.

Îndepărtarea eficientă a murdăriei

EcoBubble™

Bucurați-vă de o curățare eficientă chiar și la temperaturi scăzute. Ecobubble ™ face bule de detergent, astfel încât acesta pătrunde rapid în țesătură și îmbunătățește îndepărtarea petelor cu până la 24%. De asemenea, reduce consumul de energie cu până la 70% și protejează culoarea și textura îmbrăcămintei cu o îmbunătățire cu 45,5% a îngrijirii țesăturilor.

Spălare inteligentă

AI Control: Selectare inteligentă a programului

Experimentați următorul nivel de confort cu comenzile inteligenței artificiale. Îți amintește obiceiurile, arată mai întâi cele mai bune opțiuni și afișează informații personalizate. Aplicația SmartThings oferă îndrumări privind ciclurile, programarea și depanarea. Și selectează automat cursul ideal de uscare.

Ștergeți mai multe la un moment dat

Capacitate mare

Spălați mai multe articole deodată - economisind timp și efort. Mașina de spălat are cea mai mare * capacitate, astfel încât puteți pune multe haine într-o singură încărcătură, inclusiv articole mari. Aceasta înseamnă că trebuie să te speli mai puțin și să ai mai mult timp pentru tine.

Timp de spălare la jumătate

Tehnologia QuickDrive™

Petreceți mult mai puțin timp spălându-vă rufele. Când este activat, Quick Drive™ reduce timpul de spălare cu până la 50%. Tehnologia Q-Bubble™ combină rotația dinamică a tamburului cu injecții suplimentare de apă pentru a crea bule mai abundente și mai puternice. Astfel, detergentul patrunde mai repede si se spala rapid si usor.

Spălare în 39 de minute

Spălare rapidă (39 minute)

Reduceți timpul zilnic de spălare și curățați-vă bine hainele. Spălare super rapidă în doar 39 de minute. QuickDrive ™ economisește timp prin mișcarea dinamică a articolelor de îmbrăcăminte, în timp ce Ecobubble ™ oferă o curățare puternică. Timpul de clătire este scurtat cu pulverizatorul de mare viteză, care accelerează viteza de centrifugare.

Detectare rapidă a scurgerilor

AquaProtect

Protejați-vă podeaua și casa de daune accidentale cu AquaProtect. Situat sub mașina de spălat, detectează mici urme de apă. Dacă este detectată o scurgere, ciclul se oprește imediat, apa este evacuată și este afișat un mesaj de eroare. În acest fel, veți fi în siguranță și veți evita daune potențial costisitoare.

99,9% dezinfecție

Spălare cu abur

Oferiți articolelor de îmbrăcăminte un tratament igienic profund cu abur. Îndepărtează murdăria persistentă, 99,9% din bacterii și neutralizează alergenii de la acarieni în timpul spălării. Ciclul de igienă cu abur reduce expunerea la acarieni, pisică, câine, polen de iarbă și ciuperci.

Curățare igienică

Curățarea tamburului

Păstrați o curățenie igienă în interiorul mașinii de spălat, fără a utiliza substanțe chimice. Drum Clean îndepărtează 99,9% din bacteriile care cauzează mirosuri din tambur fără a utiliza detergent, folosind o combinație de înmuiere, pulsație și centrifugare de mare viteză. Și vă anunță automat să curățați.

Durabilitatea muncii

Motor digital cu invertor

Bucurați-vă de eficiență energetică superioară, mai puțin zgomot și performanță de durată mai lungă. Tehnologia invertorului digital folosește magneți puternici pentru o funcționare mai silențioasă și mai puternică, folosind mai puțină putere decât un motor universal. De asemenea, oferă cea mai lungă durabilitate din industrie și o garanție de 10 ani.

Curățați sertarul pentru detergent

Datorită designului special al tăvii și a algoritmului special de alimentare cu apă în tavă, detergentul este complet spălat, fără a lăsa reziduuri. Astfel, consumul de detergenți este maximizat și tava rămâne curată din punct de vedere igienic.

Îndepărtarea eficientă a petelor

Păstrează-ți hainele impecabile, chiar dacă sunt foarte murdare. Bubble Soak ajută la îndepărtarea unei game largi de pete persistente, cum ar fi sânge, ceai, vin, machiaj și iarbă. Hainele sunt complet saturate cu bule active, astfel încât murdăria și petele sunt slăbite și îndepărtate mai eficient.

Funcția de control al voltajului

Preveniți distrugerea mașinii dvs. de spălat din cauza supratensiunii. Volt Control protejează împotriva oricăror daune electrice care pot fi cauzate de o tensiune instabilă. Sesizează când tensiunea a crescut prea mult și întrerupe automat sursa de alimentare. Astfel, previne funcționarea defectuoasă a mașinii de spălat.

Cum se fac măsurările