CASO WineExclusive 24 Smart

Dispozitiv de control al vinului de înaltă calitate cu tehnologie de compresor.


Dulapul pentru vinuri CASO WineExclusive 24 Smart este echipat cu o singură cameră. Circulația aerului în interior se datorează chiar și ventilatorului de viteză mică. Exista un filtru UV pe usa cu sticla tripla, acesta protejeaza vinul de expunerea directa la lumina solara si de schimbarile de temperatura exterioara. Corpul din oțel este rezistent la zgârieturi. Întreținerea echipamentului se realizează cu ajutorul detergenților neagresivi.

Zone de temperatură

Frigider pentru vin cu compresor cu două zone CASO WineExclusive 24 Smart, conceput pentru păstrarea vinului în intervalul de temperatură de la 5 la 20°C. Zona superioară este pentru păstrarea vinurilor albe și spumante (6-10°C), cea inferioară este pentru vinurile roșii (10-20°C). Zonele funcționează autonom, fiecare fiind echipată cu un ventilator activ. Compresorul CASO WineExclusive 24 Smart oferă vibrații scăzute și consum redus de energie (doar 142 kWh pe an). În cazul în care ambele zone - superioară și inferioară - funcționează, temperatura zonei superioare trebuie să fie mai mică sau egală cu temperatura zonei inferioare.

Rafturi detașabile și panou tactil

Șapte rafturi detașabile din lemn sunt concepute pentru depozitarea corespunzătoare a vinului: sticlele sunt așezate orizontal (capacitate - 38 de sticle). Rafturile din lemn sunt echipate cu încuietori împotriva extinderii spontane și compensează efectele mecanice ale compresorului și ventilatorului. Parametrii frigiderului sunt setați manual, precum și folosind aplicația mobilă CASO-App. Puteți modifica setările de la distanță de oriunde în lume. Gestionarea se realizează folosind două panouri tactile. Reglarea indicatoarelor de temperatură în trepte de 1°C se face prin apăsarea „∧” și „∨”. Iluminarea interioară poate fi controlată folosind butonul „Lumină”. LED-urile incorporate nu se incalzesc, iar microclimatul intern ramane cat mai favorabil pentru depozitarea sticlelor.

Caracteristici inteligente

Personalizează-ți dispozitivul chiar și atunci când nu ești acasă.
Aplicația vă va permite să aveți control deplin oriunde și oricând.