Aspirator pentru nevoile casnice

Aspiratorul Samsung VC07T353MHP/UK este echipat cu o perie turbo care face față perfect murdăriei dificile precum părul și părul de animale. Un container cu sistem ciclonic atrage gunoiul și îl compactează în interior. Duza 3-în-1 curăță ușor o varietate de suprafețe și acoperiri. Sistemul de filtrare include 5 straturi care filtrează particulele de diferite diametre.

Fotografie 1 Samsung VC07T353MHP/UK
Fotografie 2 Samsung VC07T353MHP/UK

Suport constant de putere

Tehnologia Cyclone Force menține o putere de curgere inversă constantă, astfel încât, chiar și atunci când colectează particule mari și lână, nu există o reducere a puterii de aspirație. Motorul de 750 W își menține performanța în orice condiții. Lovirea directă a resturilor din container a fost principalul factor de performanță excelentă a echipamentului. Structura periei cu o potrivire bună pe podea face posibilă colectarea totul fără reziduuri.

Recipient ușor de curățat

Samsung VC07T353MHP/UK folosește un recipient de 2500 ml pentru colectarea deșeurilor. Un sistem special de golire a rezervorului împiedică mâinile utilizatorului să intre în contact direct cu murdăria colectată: deschideți rezervorul, îl întoarceți, după care gunoiul părăsește rezervorul. Continuați să curățați camera fără pauze lungi.

Foto 3 Samsung VC07T353MHP/UK
Foto 4 Samsung VC07T353MHP/UK

Sistem de filtrare

Producătorul a folosit un sistem de filtrare multistrat, care ajută la curățarea cât mai mult posibil a aerului, trecând fluxul prin sine și dând o masă de aer curată la ieșire. Cele cinci filtre funcționează pentru binele comun, permițând aerului să fie atât de pur încât chiar și persoanele cu alergii și astm bronșic pot rămâne confortabil în casă, fără disconfort.

Poate fi spălat sub apă

Filtrele instalate în aspiratorul Samsung VC07T353MHP/UK sunt concepute pentru colectarea de înaltă calitate a particulelor mici care nu vă permit să respirați complet. Avantajul acestor componente în design: puteți curăța garniturile de murdărie prin pulverizare cu un jet de apă. În acest caz, nu există deformații care să împiedice funcționarea filtrului.

Foto 5 Samsung VC07T353MHP/UK
Foto 6 Samsung VC07T353MHP/UK

Compact și agil

Modelul este realizat cat mai compact astfel incat sa il poti aseza cu usurinta intr-o nisa mica fara a ocupa mult spatiu. Greutatea aspiratorului este de 5 kg, ceea ce este mai ușor decât multe mostre anterioare. Roțile mari mișcă ușor dispozitivul de-a lungul planului, iar un cablu lung de 6 metri oferă o rază de lucru de 9 m.