DETALII PRODUS


Cuptorul 8000 AssistedCooking dispune de colectie de rețete incorporate, care vă permit să gătiți cu precizie și ușurință orice fel de mâncare. Este dotat deasemenea cu o sondă, care o dată introdusă în mâncare analizează temperatura acesteia, pentru a obține rezultate sigure, pentru fiecare preparat.

ASSISTEDCOOKING - PENTRU UN GUST PERFECT DE FIECARE DATĂ


Fie că preferați mai dulce sau mai picant veți obține de fiecare dată aroma pe care o doriți, cu funcția AssistedCooking. Un asistent digital care vă permite să alegeti ce fel de mâncare gătiți și să faceți setările optime, în așa fel ca mâncarea dvs să fie gătită perfect.

FUNCŢIONALĂ. INTEGRATĂ. PERSONALIZATĂ - BUCĂTĂRIA SMART


Gestionaţi-vă de la distanţă cuptorul, exploraţi partenerii noștri diverși și obţineţi chiar și asistenţă personalizată pentru gătit, toate prin aplicaţia My AEG Kitchen. Este modalitatea confortabilă și simplă de a vă îmbogăţi experienţa Bucătăriei Smart.

FEATURES:

GATITI GUSTOS, DE FIECARE DATA


Senzorul pentru alimente masoara cu precizie temperatura zonei de mijloc a mancarii si va indica momentul in care carnea este gata, in functie de preferinte: in sange, medie sau bine facuta. De asemenea, gateste pestele si legumele exact asa cum va place.

GĂTIRE INTUITIVĂ LA CUPTOR. CU AFIȘAJUL EXCITE TOUCH DISPLAY

Afișajul EXCite Touch oferă acces la o varietate mare de funcţii ale cuptorului pentru fiecare fel de mâncare. În plus, simplifică reglarea temperaturii cuptorului și a timpilor de gătire. Și oferă feedback direct, cu evidenţierea celor mai importante informaţii.

UN CUPTOR CARE SE CURĂŢĂ SINGUR


Cu o simplă activare a funcţiei de curăţare pirolitică, murdăria, grăsimea și reziduurile de alimente din cuptor sunt transformate în cenușă, pe care o puteţi șterge cu ușurinţă cu o lavetă umedă.