\

Carcasă ecologică

Căștile Logitech G435 LIGHTSPEED WGH ies în evidență față de restul prin carcasa lor atentă, care este, de asemenea, realizată în conformitate cu standardele de mediu. Plasticul reciclat a devenit baza designului (cel puțin 22% din materii prime). Premiul CarbonNeutral® arată cea mai mică amprentă de carbon în faza de proiectare și modelare. Cutia este fabricată din lemn certificat FSC®.

Fotografie 1 Logitech G435 LIGHTSPEED
Fotografie 2 Logitech G435 LIGHTSPEED

Tehnologia LIGHTSPEED

Du-ți jocul la următorul nivel cu tehnologia LIGHTSPEED. Este capabil să ofere sunet de înaltă calitate, astfel încât să puteți simți fiecare notă. Conectivitatea avansată elimină practic toate restricțiile în comunicarea cu echipamentele. Semnalul este stabil la o distanță de până la 10 m. Durata de viață extinsă a bateriei oferă o resursă suficientă pentru toate sarcinile. Compatibilitatea cu consolele PlayStation®4 și 5, PC și Mac duce audio dincolo de jocuri.

Conexiune BLUETOOTH

Protocolul wireless Bluetooth a devenit baza pentru o operare wireless confortabilă. Transmisia stabilă a semnalului la o distanță de până la 10 metri vă va permite să vă conectați la orice dispozitiv compatibil. Joacă jocuri, chat cu prietenii, răsfoiește conținut - poți face totul cu căștile pentru jocuri Logitech G435 LIGHTSPEED WGH.

Fotografie 3 Logitech G435 LIGHTSPEED
Fotografie 4 Logitech G435 LIGHTSPEED

Autonomie 18 ore

Bateria reîncărcabilă încorporată asigură până la 18 ore de încărcare, ceea ce asigură o autonomie excelentă a căștilor fără sesiuni frecvente de recuperare a energiei. Redarea muzicii sau jocul continuu - nimic nu vă va umbri timpul liber. Portul universal reversibil USB-C este folosit pentru a reîncărca dispozitivul.

Confort suprem

O caracteristică distinctivă a modelelor Logitech a devenit o carcasă compactă care nu se simte pe cap în timpul purtării prelungite. Astfel, folosind căști cu greutatea de 165 g, nu vei fi obligat să iei pauze de la vizionarea filmelor, jocurile online sau vorbitul cu familia - fără oboseală și disconfort.

Fotografie 5 Logitech G435 LIGHTSPEED

Perni de urechi izolate fonic

Designul căștilor Logitech G435 LIGHTSPEED WGH folosește materiale moi pentru pernele de urechi, care ajută la reducerea presiunii asupra capului și, de asemenea, la menținerea unei ventilații adecvate. Căptușeala din spumă cu memorie se adaptează la anatomia purtătorului pentru o potrivire confortabilă.

Fotografie 6 Logitech G435 LIGHTSPEED
Fotografie 7 Logitech G435 LIGHTSPEED

Microfoane cu anulare a zgomotului

Una dintre principalele caracteristici ale tehnicii a fost prezența microfoanelor cu anulare a zgomotului. Fără a folosi suporturi, obțineți un efect de sunet direcțional excelent, fără a fi distorsionat de zgomotul ambiental. Nimeni nu va interfera cu conversația cu cei dragi și prietenii apropiați.

Sunet incomparabil

Imersiunea totală în sunet, permițându-vă să simțiți fiecare notă ca și cum s-ar întâmpla live, este asigurată de conurile de 40 mm compatibile cu Dolby Atmos, Windows Sonic, Tempest 3D Audio Tech. Aplicația Discord deschide noi posibilități care vor face sunetul și mai realist. Capacitățile hardware și software au devenit una.

Fotografie 8 Logitech G435 LIGHTSPEED