Începe-ți dimineața cu o ceașcă grozavă de cafea

Aparatul automat de cafea KRUPS Arabica va prepara o ceașcă de cafea aromată minunată în câteva secunde. KRUPS ține cont de dorințele tale și îți pregătește exact băutura la care ai visat. Aparatul de cafea are comenzi intuitive: unul sau două clicuri pe panou - și cafeaua este gata.

Fotografie 1 Krups EA817010
Fotografie 2 Krups EA817010

Tehnologia unică Quattro Force

Pentru un gust perfect echilibrat în fiecare ceașcă, KRUPS Arabica folosește tehnologia originală Quattro Force, care optimizează prepararea cafelei în fiecare etapă. Aparatul reduce timpul de măcinare cu 20%, efectuează o compactare minuțioasă ultra-strânsă, menține condițiile ideale de preparare a berii și îmbunătățește spălarea sistemului, astfel încât să vă puteți bucura de gustul perfect și aroma bogată a băuturii dumneavoastră.

Efort minim de întreținere

După fiecare preparare, KRUPS Arabica clătește și usucă temeinic sistemul Thermoblock pentru a îndepărta apa stătătoare și pentru a preveni formarea depunerilor. Periodic, mașina necesită o procedură de decalcifiere. Indicatorul corespunzător vă va informa despre necesitatea de a elimina scara.

Foto 3 Krups EA817010
Foto 4 Krups EA817010

pietre de moară metalice

KRUPS Arabica, la fel ca majoritatea aparatelor de cafea profesionale, folosește pietre de moară din metal. Au rezistenta sporita la uzura, nu se incalzesc in timpul procesului de macinare si nu afecteaza gustul cafelei. Capacitatea de a regla gradul de măcinare vă va ajuta să obțineți exact bogăția de gust care vă place.

Funcția de rețetă preferată

Alegeți puterea și temperatura băuturii în funcție de preferințele personale. Pentru a evita să te joci cu setările de fiecare dată când vrei cafea, salvează-ți rețeta în memoria aparatului de cafea. Două rețete individuale pot fi stocate în memoria KRUPS Arabica.

Foto 5 Krups EA817010
Foto 6 Krups EA817010

Ce cafea preferi?

KRUPS Arabica face espresso uimitor, espresso dublu și cafea neagră clasică. Preferi băuturile cu lapte adăugat? Un aparat manual tradițional pentru cappuccino vă va ajuta să spumați spumă de lapte groasă și voluminoasă, astfel încât să vă puteți bucura de cappuccino perfect.