3-în-1: aer condiționat, ventilație și dezumidificare într-un singur dispozitiv.

Preselecția valorii țintă și menținerea automată a temperaturii dorite a camerei

Termostatul încorporat arată întotdeauna temperatura actuală a camerei pe afișajul LED. Pentru a începe procesul de răcire, pur și simplu setați temperatura dorită între 16°C și 31°C și unitatea va începe să răcească camera după cum doriți. Pentru a menține temperatura setată în mod constant, aparatul de aer condiționat se asigură automat că compresorul frigorific se oprește atunci când este atinsă temperatura setată. Aparatul va relua racirea numai dupa ce temperatura a fost depasita. Datorită modului de funcționare automat, aparatul de aer condiționat din categoria de eficiență energetică A funcționează într-un mod deosebit de economisitor de energie și economic.

Poate fi folosit si ca ventilator - cu sau fara functie de racire.

În plus, vagonul compact este echipat cu un ventilator încorporat cu 3 trepte de ventilator. Cu o capacitate de aer de până la 340 m³/h, acest ventilator asigură circulația aerului și o adiere proaspătă în cameră chiar și atunci când compresorul frigorific este oprit. Dacă doriți, puteți activa funcția de balansare pentru a distribui uniform fluxul de aer în cameră. Un filtru de aer ușor de curățat este încorporat în spatele dispozitivului pentru a filtra scamele, praful și părul de animale din aerul respirabil.

Funcția de dezumidificare ajută la scăparea de înfundarea în cameră.

Fierbinte și înfundat? Nu trebuie să înduri! Balsamul 3 în 1 poate fi folosit și pentru a combate nivelul ridicat de umiditate. Capacitatea de dezumidificare de 1,3 litri pe oră permite dispozitivului să extragă în mod activ umiditatea din aerul apăsător și înfundat. Rezultatul sunt condiții de mediu vizibil mai plăcute. În plus, dezumidificarea previne dezvoltarea mucegaiului nesănătos. Datorită recirculării interne a condensului, golirea rezervorului de colectare este doar rar necesară: apa condensată este refolosită pentru a răci condensatorul folosind un sistem inteligent de recirculare. În consecință, cea mai mare parte a apei pur și simplu se evaporă.

Climă confortabilă pe tot parcursul anului

Cele 3 moduri de funcționare răcire, ventilare și dezumidificare pot fi utilizate independent unul de celălalt, ceea ce face posibilă utilizarea practicului PAC 3500 S nu numai vara, ci și 365 de zile pe an.


Telecomandă

Toate funcțiile și setările PAC 3500 S pot fi efectuate nu numai de pe panoul de control cu ​​LED-uri, ci și de pe scaun, folosind telecomanda.

Cronometru 24 de ore

Funcția practică de cronometru permite ca dispozitivul să fie pornit și oprit individual după o perioadă de timp preprogramată. Acest lucru asigură că dispozitivul se oprește automat la birou seara sau vă permite să vă treziți plăcut răcoros dimineața.

Modul de noapte pentru un somn revigorant

Pentru ca tu sa poti dormi bine chiar si in noptile foarte calduroase de vara, aparatul de aer conditionat confort PAC 3500 S este dotat cu un mod de noapte care iti permite sa cresti treptat temperatura. După o oră, temperatura setată va crește automat cu 1°C și din nou cu 1°C după încă o oră. Acest nivel de temperatură se va menține pe tot parcursul nopții. Astfel, vei adormi in aerul placut racoros al camerei si te vei bucura de un somn odihnitor fara hipotermie. Sfat: Dacă este necesar, puteți folosi suplimentar un cronometru pentru a opri automat dispozitivul pe timp de noapte.


Distribuție perfectă a aerului datorită funcției de pivotare

Funcția de pornire la cerere asigură o răcire uniformă în întreaga cameră. Ieșirea de aer se rotește automat de jos în sus pentru o distribuție optimă a aerului rece.

Una peste alta, PAC 3500 S convinge nu numai prin performanta, ci si prin toate functiile de confort, asigurand un climat interior placut in fiecare zi a anului.

Concentrați-vă pe performanță și confort: aparatul de aer condiționat alb elegant se potrivește perfect în orice mediu de viață sau de lucru. Dimensiunile compacte și o capacitate de răcire de 3,5 kW / 12.000 BTU/h asigură o prospețime plăcută în încăperi de până la 46 m² sau 115 m³.

Consumul de energie al aparatului de aer condiționat este un factor important. Cu categoria de eficiență energetică A, puteți fi sigur că costurile dvs. de energie vor rămâne în limite rezonabile. Datorită recirculării condensului și funcțiilor de pornire/oprire controlate de termostat, unitatea în sine oferă o răcire destul de eficientă și economică.

Dacă doriți, puteți activa funcția de balansare. Clapeta de evacuare a aerului se ridică și coboară automat pentru a distribui aerul de răcire uniform în întreaga cameră.

Filtrul de aer încorporat purifică aerul din cameră de praf, puf și păr de animale. Acest lucru nu numai că face viața mai ușoară persoanelor cu alergii. Filtrul poate fi îndepărtat cu ușurință pentru a șterge sau clăti sub jet de apă.

Fie că este vorba de un temporizator de 24 de ore, 3 niveluri de ventilator, temperatura actuală a camerei, preselecția țintei, dezumidificarea sau modul de noapte, afișajul LED clar oferă o funcționare intuitivă și oferă informații despre toate setările importante dintr-o privire.

Toate funcțiile și setările pot fi efectuate și cu ajutorul telecomenzii cu infraroșu. Fie acasă, fie la birou, acest lucru vă permite să reglați în mod convenabil aparatul de aer condiționat de pe scaun, pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră individuale.

Aparatul este echipat cu roți cu rulare lină și mânere mari încastrate. Astfel, sistemul mobil de aer conditionat poate fi transportat rapid si usor dintr-o camera in alta fara a fi nevoie sa il carati. Înfășurarea din spate a cablului asigură protecție împotriva pericolului de împiedicare.

În modul uscat, condensul care se formează în interiorul unității este reutilizat pentru răcire, ceea ce înseamnă că aproape nu mai rămâne apă reziduală. În cazul unui nivel ridicat de umiditate sau al răcirii continue, condensul acumulat se poate acumula în rezervorul de apă reziduală. Recipientul poate fi golit cu ușurință prin conectarea unui furtun de evacuare a condensului.


Fie ca este vorba de un aparat de aer conditionat, un ventilator sau un dezumidificator: aparatul de aer conditionat multifunctional PAC 3500 S poate fi folosit in apartamentul dumneavoastra in fiecare zi a anului.


Aparatul de aer condiționat mobil PAC 3500 S este soluția optimă pentru răcirea spațiilor de birouri de până la 46 m² în zilele caniculare. Carcasa albă clasică se va potrivi optim în orice interior al camerei.

Capacitate de racire

Aparatul de aer condiționat de 3,5 kW asigură răcoare plăcută și o climă plăcută.

Funcția de dezumidificare

Nivelul de umiditate interioară poate fi redus chiar și fără funcția de răcire.

3 setari ale ventilatorului

Aerul din cameră circulă chiar și atunci când funcția de răcire este oprită.

Mod auto

Controlează nivelul de răcire în funcție de temperatura ambiantă și de temperatura setată.

Funcția de balansare

Distribuție perfectă a aerului datorită funcției de rotire a aripioarelor la cerere.

Telecomandă

Poate fi controlat convenabil de la distanță cu o telecomandă IR; blocare pentru copii selectabilă.

Afișaj LED

Afișajul LED cu iluminare din spate oferă informații despre toți parametrii importanți.

Diagnostic propriu

Detectarea defecțiunilor și indicarea precisă a sursei erorii.

Modul de noapte

Vă ajută să dormiți sănătos, crescând încet temperatura.

Funcția de cronometru

Aparatul de aer condiționat se pornește sau se oprește automat după o anumită perioadă de timp.

Termostat de cameră

Temperatura actuală a camerei este determinată de termostatul încorporat.

Filtru de aer

Filtru antibacterian lavabil pentru a îmbunătăți calitatea aerului.

Funcția de repornire automată

Își amintește setările selectate anterior pentru următoarea pornire.

Reciclarea condensului

. Reduce consumul de energie și golirea constantă a recipientului.

Role

Datorită rolelor cu frecare redusă, aparatul de aer condiționat poate fi poziționat în poziția dorită.