Răcirea, dezumidificarea și ventilarea la maxim

Aparatul de aer condiționat PAC 2010 E 3 în 1 are un design revigorant. Cu o putere de 2,1 kW si o varietate de functii pentru racire, ventilatie si dezumidificare, este ideala pentru crearea unui microclimat placut in spatii mici.

Chiar și în căldura verii, PAC 2010 E face viața mult mai ușoară - convenabil, răcoros și confortabil, pe de o parte, datorită designului rece al aparatului de aer condiționat și, pe de altă parte, funcționalului varietate a acestui vagon 3 în 1. Pentru a răci rapid încăperi fierbinți de până la 65 m³ la temperaturi semnificativ mai scăzute, aparatul de aer condiționat este echipat nu numai cu o funcție de răcire, ci și cu o funcție de dezumidificare și un ventilator. Combinația tuturor celor trei funcții oferă o climă generală confortabilă.

În funcționare continuă, modul automat al PAC 2010 E garantează o răcire optimă pentru a atinge în mod fiabil climatul interior dorit. Ventilatorul automat de aer condiționat are o contribuție decisivă la acest lucru. Dacă selectați „Automat” în modul ventilator, aparatul de aer condiționat va regla automat viteza ventilatorului în funcție de temperatura ambientală.

Dacă doriți să utilizați dispozitivul în primul rând la anumite ore, cum ar fi seara, puteți utiliza funcția de cronometru pentru a-l porni și opri în timp. Dacă nu utilizați deloc PAC 2010 E pentru o perioadă lungă de timp, funcția de autocurățare vă permite să îndepărtați condensul din aparatul de aer condiționat - astfel încât depozitarea devine complet fără probleme.

Un somn bun de noapte este asigurat nu doar de modul de noapte, care ridică încet temperatura, ci și de afișajul LED, care poate fi oprit complet pentru a evita lumina inutilă, deranjantă.

Modul de funcționare corespunzător, temperatura camerei, trei trepte ale ventilatorului și ventilatorul automat pot fi controlate fie cu o telecomandă IR cu rază lungă de acțiune, fie direct cu panoul de comandă convenabil cu cheie cu membrană de pe aparatul de aer condiționat, după cum doriți.


Eliminarea condensului 

Spre deosebire de multe alte aparate de aer condiționat, recipientul de condens PAC 2010 E trebuie golit doar ocazional. Aparatul este echipat cu un sistem inteligent de recirculare care foloseste apa condensata pentru a raci condensatorul, astfel incat cea mai mare parte a apei este evaporata.

PAC 2010 E instalare și întreținere

Aparatul de aer condiționat este configurat și gata de funcționare în doar câțiva pași.

Filtrul de aer pre-asamblat îndepărtează scamele, praful și părul de animale din aerul din interior și este ușor de îndepărtat și curățat.


Mobil și bine gândit

Datorită designului său compact, mânerului încastrat cu formă ergonomică și rotilor de podea, aparatul de aer condiționat poate fi mutat rapid și ușor dintr-un loc în altul. Un tambur de cablu la îndemână și un suport pentru telecomandă facilitează depozitarea dispozitivului.


Aparatul de aer condiționat compact în alb și negru elegant se potrivește perfect în orice mediu de viață sau de lucru. Cu o putere de 2,1 kW / 7.200 BTU/h, aduce o adiere plăcută proaspătă în încăperi de până la 26 m² sau 65 m³.

Consumul de energie al aparatului de aer condiționat este un factor important. Cu categoria de eficiență energetică A, puteți fi sigur că costurile dvs. de energie vor rămâne în limite rezonabile. Cu funcțiile de recirculare a condensului și pornire/oprire prin temporizator, dispozitivul în sine asigură o răcire destul de eficientă și economică.

Pentru a evita curenții de aer, direcția de evacuare a aerului poate fi controlată prin schimbarea poziției aripioarelor reglabile orizontale și verticale. Într-un mod care să se potrivească nevoilor dumneavoastră individuale.

Filtrul de aer încorporat pe spatele dispozitivului purifică aerul din cameră de praf, puf și păr de animale. Poate fi îndepărtat și curățat cu ușurință fără prea mult efort. În general, PAC 2010 E combină instalarea, întreținerea și repararea simplă, rapidă și ușoară.

Afișajul LED elegant, bine poziționat, arată toate setările importante dintr-o privire și oferă astfel o operare intuitivă.

Toate funcțiile și setările pot fi efectuate și cu ajutorul telecomenzii cu infraroșu. Fie acasă, fie la birou, acest lucru vă permite să reglați în mod convenabil aparatul de aer condiționat de pe scaun, pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră individuale.

Suportul practic împiedică găsirea telecomenzii. Mânerele încorporate încastrate fac transportul rapid și ușor al aparatului de aer condiționat dintr-o cameră în alta.

În modul uscat, condensul care se formează în interiorul unității este reutilizat pentru răcire, ceea ce înseamnă că aproape nu mai rămâne apă reziduală. În cazul unui nivel ridicat de umiditate sau al răcirii continue, condensul acumulat se poate acumula în rezervorul de apă reziduală. Conectarea unui furtun de scurgere face inutilă golirea manuală a rezervorului.

Aparatul de aer condiționat portabil PAC 2010 E asigură un climat interior plăcut răcoros și uscat.

Aparatul de aer condiționat mobil PAC 2010 E este soluția optimă pentru răcirea spațiilor de birouri de până la 34 m² în zilele caniculare. Carcasa albă se potrivește optim în spațiile moderne de birou.

Capacitate de racire

Aparatul de aer condiționat de 2,1 kW asigură o răcoare plăcută și o climă plăcută.

Funcția de dezumidificare

Nivelul de umiditate interioară poate fi redus chiar și fără funcția de răcire.

3 setari ale ventilatorului

Aerul din cameră circulă chiar și atunci când funcția de răcire este oprită.

Mod auto

Controlează nivelul de răcire în funcție de temperatura ambiantă și de temperatura setată.

Telecomandă

Poate fi controlat convenabil de la distanță cu o telecomandă IR; blocare pentru copii selectabilă.

Afișaj LED

Afișajul LED cu iluminare din spate oferă informații despre toți parametrii importanți.

Diagnostic propriu

Detectarea defecțiunilor și indicarea precisă a sursei erorii.

Modul de noapte

Vă ajută să dormiți sănătos, crescând încet temperatura.

Funcția de cronometru

Aparatul de aer condiționat se pornește sau se oprește automat după o anumită perioadă de timp.

Termostat de cameră

Temperatura actuală a camerei este determinată de termostatul încorporat.

Filtru de aer

Filtru antibacterian lavabil pentru a îmbunătăți calitatea aerului.

Funcția de repornire automată

Își amintește setările selectate anterior pentru următoarea pornire.

Reciclarea condensului

. Reduce consumul de energie și golirea constantă a recipientului.

Role

Datorită rolelor cu frecare redusă, aparatul de aer condiționat poate fi poziționat în poziția dorită.