Convector de design TSN 1500 E


Eleganță rafinată. Convector elegant din aluminiu cu 10 niveluri de încălzire și telecomandă

Performanță termică excelentă în cea mai frumoasă formă

Încălzitoarele mobile din camera de zi nu trebuie să fie întotdeauna albe și simple. Convectorul de încălzire TCH 1500 E, câștigător al premiului Red Dot Design, se remarcă prin designul său extrem de individual și impresionează prin puterea de încălzire și confort. Carcasa high-end din aluminiu cu panou frontal mat și finisaj negru lucios arată dintr-o privire că convectorul de designer de 1500 W se află ferm în centrul spațiilor moderne de locuit și birou.

Căldură expresivă pentru viața și munca modernă

Setați un accent vizual cu convectorul cu design elegant TCH 1500 E - oriunde sunt necesare confort și căldură. De exemplu, ca încălzitor suplimentar în zone rezidențiale, zone de vânzare, birouri, săli de hobby, săli de petrecere, subsoluri sau săli de fitness de până la 20 m² sau 50 m³. Sau ca încălzire continuă cu 10 niveluri de încălzire reglabile (de la 220 W la 1500 W) într-o grădină de iarnă, cameră de oaspeți, casă de vacanță sau logie. Datorită carcasei sale rezistente la stropire IPX4, dispozitivul poate fi folosit și în băi sau băi pentru oaspeți. Lumina de fundal a panoului de control se stinge automat în timpul funcționării, ideală pentru o noapte odihnitoare. În plus, convectorul poate fi folosit ca mijloc fiabil de control al înghețului, de ex.

Căldură pură, fără miros, fără zgomot de fundal nedorit

Spre deosebire de radiatoarele convenționale cu bobine de încălzire și ventilatoare, TCH 1500 E generează căldură confortabilă cu un element de încălzire electric silențios și fără suport de ventilator. Astfel, în timpul încălzirii, praful nu se ridică, ceea ce, în special, permite astmaticilor și persoanelor cu sisteme respiratorii sensibile să respire liber.

Echipament universal pentru cunoscătorii de confort

Aspect incredibil de atractiv și performanță excelentă a echipamentului - TCH 1500 E de înaltă calitate stabilește standarde înalte. Cu telecomandă, ecran tactil, termostat, funcție de cronometru, 10 niveluri de căldură, mod economic, blocare pentru copii și înfășurator de cablu convenabil, este, de asemenea, un câștigător când vine vorba de confort.

Protejează de frig: protejează de frig în fața suprafețelor ferestrelor

Elementele mari de ferestre, în unele cazuri ajungând până la podea, sunt o trăsătură caracteristică spațiilor moderne de locuit și birouri. Chiar dacă cantitatea suficientă de lumină creată de un astfel de design al camerei afectează pozitiv atmosfera de locuit din cameră, ferestrele mari afectează negativ mediul interior în zilele reci. Aerul cald din cameră se răcește pe suprafețele reci ale ferestrelor, se scufundă pe podea și creează aici un flux neplăcut de aer rece. Rezultatul sunt curenți reci în zona podelei și picioare reci.

Soluția problemei este TCH 1500 E cu o formă foarte largă proiectată aproape de podea. Acest tip de convector se mai numește și încălzire pe plinte mobile. Un convector de 110 cm lățime instalat în fața unei ferestre acționează ca un scut termic invizibil. Aerul rece de la pardoseală este încălzit la temperatura confortabilă dorită între 5°C și 35°C cu ajutorul unui element electric de încălzire. Aerul cald se ridică conform principiului convecției și abia după scurt timp se creează un flux de aer cald care circulă lin, care se răspândește uniform și plăcut în toată încăperea.

Reduce costurile cu energia: controlul temperaturii și modul de economisire a energiei

Toate setările convectorului de design TSN 1500 E pot fi realizate de la un panou tactil modern sau o telecomandă. Ecranul LCD negru elegant al acestui încălzitor subțire arată temperatura actuală a camerei și are un senzor de temperatură încorporat care ajustează automat puterea de încălzire și nivelul de căldură la temperatura actuală și dorită a camerei. Când temperatura dorită este atinsă, convectorul se oprește automat cu un consum redus de energie. Dacă este necesară reîncălzirea, TCH 1500 E este reactivat automat. Acest control inteligent al temperaturii este completat de un mod de economisire a energiei care vă permite să încălziți lent camera la o temperatură constantă de 26°C la niveluri scăzute de încălzire.

Caldura programabila in ritmul vietii: temporizator de 24 de ore

Dispozitiv la modă, convenabil și care economisește energie, cu un temporizator de încălzire care poate fi setat în trepte de 1 oră pentru a porni sau opri automat dispozitivul de încălzire, TCH 1500 E poate fi adaptat stilului dumneavoastră de viață individual. De exemplu, la birou, când convectorul se oprește automat după o zi de lucru de 8 ore, deci nici nu trebuie să te gândești la asta. Sau acasă, într-un dormitor cald și confortabil, când adormi în timp ce citești înainte de culcare, știind că dispozitivul de încălzire directă se va opri automat după expirarea timpului setat.

Blocare pentru copii

Copiii atenți explorează lumea cu toate simțurile. Prin atingere și simțire, ei explorează obiectele interesante din mediul lor. Pentru a proteja setările lui TSN 1500 E de accesul la mâinile copiilor curioși, convectorul este echipat cu o blocare pentru copii, care poate fi activată dacă este necesar.

Protecție împotriva răsturnării

Oriunde se joacă copiii și animalele pline de bătaie peste tot, lucrurile se pot răsturna sau se pot sparge. Cu TCH 1500 E nu trebuie să vă mai faceți griji. Protecția încorporată împotriva răsturnării oprește imediat încălzitorul dacă se abate de la poziția verticală, în ciuda picioarelor stabile.

Protecție completă a dispozitivului

Termostatul de siguranță previne în mod fiabil acumularea de căldură în interiorul dispozitivului din cauza îmbrăcămintei nepăsătoare așezate pe dispozitiv. În acest caz, protecția împotriva supraîncălzirii este activată și dispozitivul se oprește complet automat.
Protecția împotriva stropilor permite ca dispozitivul să fie utilizat într-un mediu cu umiditate ridicată.
Protecția împotriva înghețului pune în funcțiune dispozitivul fără probleme.

Nișă pentru telecomandă și înfășurare cablu

Cu un înfășurator de cablu la îndemână și depozitare laterală pentru telecomandă, încălzitorul poate fi pliat convenabil și compact atunci când nu este utilizat.