Convector de design TCH2310 E 

Sistem de încălzire în trei trepte de 2300 W cu turbocompresor, telecomandă și afișaj ușor de citit

Răspândirea rapidă a căldurii plăcute la maxim

Încălzitoarele convector eficiente din punct de vedere energetic, care umplu instantaneu o întreagă cameră cu căldură confortabilă, nu trebuie să fie costisitoare sau plictisitoare. Un convector alb cu un design modern strict atemporal. Acest design este perfect pentru mansardă, birouri, camere de zi, dormitoare și băi.

Modul Turbo pentru căldură pură, fără miros

Dacă temperatura camerei este scăzută și este nevoie ca aceasta să se încălzească cât mai repede posibil. Pentru a face acest lucru, convectoarele subțiri sunt echipate cu un ventilator pentru circulația accelerată și distribuția aerului cald. Aerul încălzit se ridică prin orificiul de evacuare a aerului și astfel creează o aspirație naturală care aduce aer mai rece din cameră în unitate. Rezultatul este o caldura placuta in camera, care - datorita elementului electric de incalzire - este 100% curata, fara condens sau miros.

Lux la prețuri accesibile pentru spații interioare confortabile și calde

În ciuda dimensiunilor lor compacte, convectoarele impresionează prin caracteristicile lor de confort de vârf. Toate setările pot fi efectuate fie pe panoul de control cu ​​afișaj digital al temperaturii, fie cu o telecomandă cu infraroșu cu rază lungă de acțiune. Cronometrul programabil vă permite să opriți automat dispozitivul după un anumit număr de ore, de la 1 la 24 de ore. Pentru a asigura o funcționare sigură și continuă, toate dispozitivele de încălzire au fost testate pentru siguranță de către Asociația Germană de Inspecție Tehnică (TÜV) la IP20. În plus, sunt echipate cu protecție împotriva supraîncălzirii. Funcționalitatea ridicată a radiatoarelor universale este completată de un mod de protecție împotriva înghețului pentru a proteja încăperile neîncălzite de răcirea excesivă și de deteriorarea înghețului.