Muzica mereu altăuri

Cu căștile Panasonic RB-M300BGE-K, vă puteți bucura de muzică în orice loc și oricând doriți. Tehnologiile avansate XBS DEEP și Bass Enhancer asigură o calitate impresionantă a sunetului, cu basi puternici și plini de viață. Construcția comodă wireless vă permite să purtați căștile timp îndelungat fără disconfort. Bateria de mare capacitate oferă până la 50 de ore de redare. Controlul ușor vă permite să schimbați piesele și să răspundeți la apelurile primite fără efort.

Фото 1 Panasonic RB-M300BGE-K
Фото 2 Panasonic RB-M300BGE-K

Cât mai mult bas

Sistemul Free Edge Driver utilizează o diafragmă specială din nanofibră elastică, care nu este direct conectată la difuzor. Fluxul de aer care trece prin difuzor oferă diafragmei o amplitudine mai mare, ceea ce amplifică redarea frecvențelor joase și minimizează distorsiunile, astfel încât compozițiile cu bass sună incredibil de puternic și curat.

Amplificarea basului cu XBS DEEP

Simțiți cum corpul vostru reacționează la basurile puternice și vă simțiți în centrul petrecerii. Sistemul unic XBS DEEP (Extra Bass System Deep) amplifică redarea frecvențelor joase și face sunetul mai bogat și profund, precum la un concert live.

Фото 3 Panasonic RB-M300BGE-K
Фото 4 Panasonic RB-M300BGE-K

Sunet excepțional

Căștile Panasonic RB-M300BGE-K sunt echipate cu un difuzor mare cu un diametru de 40 mm și un egalizator pentru amplificarea frecvențelor joase, care poate fi activat cu o simplă apăsare a unui buton. Egalizatorul asigură distorsiuni minime ale sunetului și vă permite să vă bucurați de melodiile preferate într-o calitate excelentă.

Fără disconfort

Pernuțele confortabile, fabricate cu tehnologia Side Pressure Dispersion, sunt realizate dintr-un material moale și plăcut la atingere, ele se așează sigur și delicat pe urechi, fără a crea presiune. Banda de susținere comodă distribuie uniform greutatea și fixează căștile ferm pe cap. Ascultați muzică ore întregi fără senzație de oboseală.

Фото 5 Panasonic RB-M300BGE-K

Până la 50 de ore de muzică și control vocal

Cu bateria de mare capacitate, veți asculta muzică până la 50 de ore, fără să vă faceți griji cu privire la încărcare. Dacă bateria s-a terminat, nu este o problemă. Doar 15 minute de încărcare vă vor asigura încă 3 ore de redare. Pentru a selecta o melodie, a regla volumul sau a efectua un apel, nu trebuie să apăsați butoane. Totul poate fi realizat acum cu ajutorul controlului vocal.

Фото 6 Xiaomi TV Q2