WindFree™

AI Auto Cooling

Wind-Free™ Good Sleep

Senzor de mișcare

Bucură-te de o răcoare confortabilă, fără să-ți fie frig

Răcire WindFree™

Menține confortul cu sistemul de răcire WindFree™. Acesta dispersează ușor și în mod silențios aerul prin micro-orificii, astfel încât nu simți senzația neplăcută de vânt rece pe piele. Fluxul său de aer avansat răcește uniform, o suprafață mai largă și mai mare. Și folosește cu 77% mai puțină energie decât Răcirea rapidă***.

* ASHRAE (Societatea americană de ingineri pentru încălzire, refrigerare și climatizare) definește „Aerul liniștit” drept curenți de aer cu viteze sub 0,15 m/s, în care nu există curenți reci.
** Testat pe modelul AR12TXCAAWKNEU. Modul WindFree™ generează doar 23 dB de zgomot, comparativ cu 26 dB la modelul convențional Samsung.
*** Testat pe modelul AR07T9170HA3, bazat pe consumul de energie al modului Răcire rapidă comparativ cu modul de răcire WindFree™.

Reduce consumul de energie cu 77%* pentru a economisi banii

Охлаждение в режиме WindFree™ (энергосбережение)

Economisiți bani în fiecare zi cu răcirea WindFree™ extrem de eficientă. Când funcționează în modul WindFree™, unitatea exterioară consumă energie minimă, folosind cu 77% mai puțină energie în comparație cu modul Fast Cooling*. Așa că puteți rămâne confortabil, fără să vă faceți griji cu privire la facturile la energie.

*Testat pe AR07T9170HA3 pe baza consumului de energie în modul Fast Cooling comparativ cu modul WindFree™.

Bucură-te de un mod mai inteligent de a trăi

Răcire AI Auto

Experimentează un mod de viață inteligent cu Răcirea AI Auto*. Aceasta optimizează automat diferitele moduri, analizând condițiile camerei și tiparele de utilizare**. Pe baza temperaturii preferate, trece automat la modul cel mai potrivit pentru a menține condițiile optime.


* Sunt necesare o conexiune Wi-Fi și un cont Samsung.
** Stochează datele utilizatorului, preferințele și tiparele de utilizare pentru a sugera cele mai utile opțiuni.

Reduce zgomotul și consumul de energie cu 73%

Digital Inverter Boost

Economisește bani în fiecare zi cu tehnologia Digital Inverter Boost extrem de eficientă din punct de vedere energetic. Aceasta menține temperatura dorită, cu mai puține fluctuații. Are, de asemenea, magneți din neodim și un atenuator tip tub dublu, deci funcționează eficient, silențios și durează mult mai mult. În plus, reduce consumul de energie cu până la 73%*.

*Testele au fost efectuate pe modelul AR09TXCAAWKNEU în comparație cu modelul convențional Samsung AX40AQ09TSLXEA.

Dormi mult mai bine pe parcursul nopții

WindFree™ Good Sleep

Modul WindFree™ Good Sleep creează climatul ideal pentru somn - fără un flux neplăcut de aer rece. Controlul temperaturii cu ajutorul răcirii WindFree™ vă ajută să adormiți repede, profund și confortabil și să vă treziți complet revigorat.

Captează rapid chiar și praful ultrafin

Filtru PM 1.0

Acest sistem de aer condiționat este echipat cu un puternic filtru electrostatic PM1.0, care funcționează ca purificator de aer. Filtrul PM1.0 nu doar captează în mod eficient praful ultrafin până la 0,3 μm, ci și elimină anumite tipuri de bacterii*. Luminile colorate de pe unitate arată, de asemenea, calitatea aerului din cameră.

* Anumite tipuri de bacterii la care se face referire sunt Escherichia coli și Staphylococcus aureus.
* Verificat de Intertek, numărul raportului RT20E-S0010-R, Data emiterii: 17 aprilie 2020.
** Poate fi setat doar utilizând o aplicație mobilă.
*** Gama de filtre PM 1.0 poate să difere în funcție de regiune.

Răcire automată mai eficientă

Senzor de mișcare

Răciți-vă casa în mod eficient, indiferent dacă vă aflați sau nu în ea. Senzorul de mișcare nu detectează nicio mișcare timp de 20 de minute* și trece automat în modul WindFree™ pentru a economisi energie. De asemenea, îl puteți seta astfel încât fluxul de aer să nu indice în direcția dvs. sau astfel încât să vă urmeze oriunde ați merge.

* Senzorul de mișcare începe să detecteze nicio mișcare după minimum 5 și maxim 60 de minute.

Proiectat pentru a răci mai repede, mai mult și mai departe

Răcire Rapidă

Răcește camera rapid dintr-un colț în altul, astfel încât să vă simțiți mereu confortabil. Tehnologia Digital Inverter Boost răcește aerul cu 43% mai rapid*. Designul său avansat are, de asemenea, un ventilator cu 15% mai mare, o gură de admisie cu 18% mai lată și o lamă cu 31% mai lată. Așadar, aerul rece este dispersat mai departe și pe o suprafață mai mare**, ajungând până la distanțe de 15 metri.

„* Testat pe AR12TXCAAWKEU față de Samsung AQ12EASER convențional.
** Testat pe AR24TXFCAWKNEU.”

Controlați-l de la distanță oriunde, oricând

SmartThings

Controlați temperatura în casă oricând și oriunde. Utilizând aplicația* SmartThings puteți controla la distanță și monitoriza aerul condiționat cu o singură atingere. Sau, pur și simplu, spuneți-i sistemului de inteligență artificială (AI)* ceea ce doriți** și acesta va urma instrucțiunile. Acesta sugerează chiar și cele mai potrivite setări.

* Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. Este necesară o conexiune Wi-Fi și un cont Samsung.
** Controlul vocal acceptat în Engleză (SUA, Regatul Unit, India), Chineză, Coreeană, Franceză, Germană, Italiană și Spaniolă. Și limba Portugheză va fi acceptată până la finalul anului 2021.

Se curăță ușor - automat

Auto Clean (3 pași)

Menține igiena interiorului aparatului de aer condiționat, fără a face nimic! După oprirea aparatului, funcția Auto Clean usucă automat schimbătorul de căldură folosind un proces în 3 pași. Îndepărtează umezeala suflând aer între 10 și 30 de minute. Așadar previne acumularea de bacterii și mirosuri.

Bucurați-vă de o casă mai liniștită

Zgomot redus

Răcoriți-vă spațiile de locuit cu mai puțin zgomot, astfel încât să nu vă deranjeze. Compresorul creează un flux de aer puternic, dar are o funcționare foarte silențioasă, deoarece include un atenuator tip tub dublu. Reduce zgomotul fluxului de agent frigorific atunci când funcționează la viteză mare și minimizează zgomotul ambiental în timpul funcționării cu viteză redusă.

* Pe baza testelor efectuate într-un laborator intern. Generează o reducere de 40% în spectru acustic de 1 kHz, care este cel mai slab nivel de sunet la care sunt sensibili oamenii.

Filtru antibacterial ușor de curățat

Easy Filter Plus

Susțineți funcționarea efectivă a aparatului de aer condiționat cu costuri mai mici. Easy Filter Plus este amplasat în exterior, astfel încât este ușor de îndepărtat și curățat. Plasa sa densă păstrează schimbătorul de căldură curat, iar acoperirea antibacteriană vă ajută să vă protejați de poluanții periculoși în aer*.

* Testele au fost efectuate în laboratorul de testare coreeană. Datele au fost măsurate în anumite condiții de testare și pot varia în funcție de factorii de mediu și de utilizarea individuală.

Stabil și durabil în condiții dure

Triple Protector Plus

Bucurați-vă de o performanță de lungă durată în medii dificile. Tehnologia Triple Protector Plus previne daunele cauzate de supratensiunile și curenții electrici fluctuanți. Învelișul său anticoroziv protejează condensatorul și carcasa în condiții dure de lucru.

* Испытания проводились на модели AR12TXEAAWKNEU в сравнении с обычной моделью Samsung AS18FCMID.

Previne coroziunea pentru o răcoare de durată

DuraFin™ Plus

Menține confortul răcoros mult mai mult timp. DuraFin™ Plus este fabricat din material rezistent la coroziune pentru a proteja condensatorul de coroziune, ceea ce ajută la menținerea performanțelor optime ale schimbătorului de căldură. Rezistența sa excelentă la coroziune a fost dovedită folosind Testul de pulverizare cu ceață salină (SST) timp de 480 de ore*.

* Testat pe modelul AR12TXFCAWKNEU.

Refrigerant ecologic

Agent frigorific R32

Protejați planeta prin reducerea impactului schimbărilor climatice. Aparatul de aer condiționat folosește agentul frigorific R32 de generație următoare, care ajută la conservarea stratului de ozon și are un efect redus asupra încălzirii globale în comparație cu agenții frigorifici convenționali R22 sau R410A. Prin urmare, este mult mai ecologic*.

*Testat cu agent frigorific R32 în comparație cu agenții frigorifici Samsung R410A și R22 convenționali

Economisește energie și bani și răcește eficient

Mod ECO

Faceți economie de energie, dar rămâneți la răcoare. Modul ECO utilizează o capacitate mai mică a compresorului comparativ cu modul Normal, ceea ce reduce consumul de energie*. Vă permite să vă răcoriți mai eficient atunci când nu este prea cald afară sau pur și simplu economisește energie în orice moment.

* Testat pe AR07T9170HA3 în comparație cu modelele convenționale Samsung, prin măsurarea consumului de energie al modului Răcire Rapidă versus modul ECO.