PROTECTORUL PULOVERELOR DIN LÂNĂ.

Acum puteţi usca absolut tot ce spălaţi. Incepând cu cel mai moale pulover din lână și terminând cu o camașă business de zi cu zi sau o canadiană de schi. Uscătoarele cu sistemul AbsoluteCare® dispun de programe personalizate pentru controlul precis al mișcării și temperaturii ciclului de uscare. Prevenirea micșorarii*. Păstrarea formei. Refacerea impermeabilităţii. Redefinirea centrifugării pentru fiecare tip de țesatură din garderobă.*Comparabil cu uscarea în plan orizontal a lânii



PROTECȚIE SPECIFICĂ PENTRU HAINELE DVS.

Programele sistemului nostru unic AbsoluteCare® controlează precis mișcarea și temperatura tamburului uscătorului. Articolele din lână sunt ţinute întinse pe tambur similar ca la uscarea pe suprafaţă plană. Articolele de îmbrăcăminte pentru exterior primesc căldură exact cât este nevoie pentru a restabili pe deplin funcţionalitatea membranei lor de impermeabilitate. Fiecare ţesătură are parte de mișcarea și temperatura adecvată pentru a se usca complet în timp ce se păstrează calitatea, aspectul și senzaţia la atingere.



TEMPERATURI SIGURE, REDUSE

Tehnologia AEG SensiDry extrage umezeala din ţesături la o temperatură redusă la jumătate faţă de cea a uscătoarelor convenţionale de rufe fără a extinde semnificativ durata uscării. Aceasta se asigură de faptul că ţesăturile nu sunt niciodată expuse la o căldură inutilă. Hainele își vor păstra texturile pe care le-au avut în ziua în care le-aţi cumpărat pentru mai mult timp. Iar temperatura redusă vă ajută și să economisiţi energie.



VA ECONOMISESTE TIMP SI ENERGIE IN FIECARE ZI

Uscatoarele noastre detin tehnologia ProSense care foloseste senzori avansati de umiditate si temperatura pentru adaptarea duratei uscarii si a consumului de energie la fiecare marime a incarcaturii - indiferent daca sunt doar rufele folosite intr-o singura zi sau adunate in toata saptamana. Aceasta tehnologie aduce economie de timp si de energie simultan cu protejarea cu delicatete a hainelor preferate de zi cu zi.



FILTRU EFICIENT FĂRĂ NICIO GRIJĂ

Doar uscătoarele AEG deţin Sistemul de filtrare ÖKOFlow, un filtru extrem de eficient aflat la îndemana și ușor de curăţat. Uscătoarele convenţionale au mai multe filtre. Dacă nu le curăţaţi pe toate, consumul de energie crește. Cu doar un singur filtru, mașina AEG usucă fără efort orice încărcătură și își păstrează eficacitatea și eficiența energetică.



CICLURI DE USCARE MAI SCURTE, ÎNGRIJIRE MAI BUNĂ

Datorită designului îmbunătățit al fluxului de aer, uscătoarele AEG usucă mai rapid și mai eficient decât uscătoarele convenționale cu pompă de căldură. Astfel, hainele dvs. sunt îngrijite mai bine, deși ciclurile de uscare sunt mai scurte.