Faceți cunoștință
cu vase de gătit rezistente la zgârieturi ㅡ Tefal UNLIMITED
Gătitul de neegalat rezultă în orice condiții
Du-ți abilitățile de gătit la un nivel cu totul nou cu noul WOK ILIMITAT de la Tefal.
Cuceriți bucătăria din diferite țări ale lumii, gătiți chiar și la foc mare și nu vă faceți griji pentru rezultat ㅡ cu tigaia wok Tefal UNLIMITED, totul este sub control!
Inovații pentru prepararea
capodoperelor culinare
Acoperire antiaderență
pentru durabilitate excepțională
Anii de experiență au făcut posibilă crearea unui strat inovator Titanium Anti Scratch 6x armat cu titani și conceput pentru o durată lungă de viață. Cel mai bun strat antiaderent Tefal este incredibil de rezistent, așa că nu se teme să folosească nici măcar obiecte metalice, ca urmare - vă va rezista de până la șase ori mai mult.
Întotdeauna începutul perfect
Începeți să gătiți când clepsidra dispare și indicatorul devine roșu continuu!
Acum nu veți rata momentul optim pentru a începe gătitul - indicatorul Thermo-Signal™ vă va spune temperatura exactă pentru începutul perfect și va deveni un garant al texturii, culorii și gustului perfect al tuturor preparatelor dumneavoastră.
Noua generație de vase de gătit cu inducție
Disc de inducție inovator, cu 20 mm mai lat pentru încălzire rapidă!
Un disc realizat cu noua tehnologie SUPERIOR INDUCTION, care garanteaza o incalzire mai rapida si o distributie uniforma a caldurii pentru rezultate superioare la gatit.
Acoperire antiaderență 100% sigură
Acoperirea antiaderență Tefal este absolut sigură pentru sănătate și mediu. Nu contine PFOA (acid perfluorooctanoic), plumb si cadmiu. La urma urmei, aceste substanțe nocive nu numai că strica calitatea mâncărurilor, ci pot dăuna și sănătății.
Creat pe baza de polimer PTFE (politetrafluoretilenă), care, datorită inerției sale, nu intră într-o reacție chimică cu alimente, apă sau detergenți. Acoperirea este absolut sigură pentru sănătate și mediu. PTFE este, de asemenea, utilizat ca acoperire pentru stimulatoare cardiace și vase de sânge artificiale și în alte proceduri chirurgicale.
Calitate franceza si multi ani de experienta
Linia de vase Tefal Unlimited este proiectată și fabricată în Franța, ținând cont de mulți ani de experiență a meșterilor.
Muncim din greu pentru a asigura rezultate perfecte la gătit de fiecare dată când începeți un experiment culinar! Ne dorim și facem totul pentru ca preparatele tale de casă să se transforme în delicatese de restaurant, a căror preparare este convenabilă și confortabilă.
Astăzi, consumatorii din întreaga lume aleg Tefal, deoarece au încredere în calitatea și siguranța completă a produsului.
Drept urmare, de mulți ani am rămas brandul nr. 1 în lume la categoria veselă.