Sunet puternic

JBL Partybox 110 este un nou format de difuzoare portabile care vă permite să petreceți oriunde, indiferent unde vă aflați. În casă sau pe stradă - sunetul va fi la fel de puternic, bogat, bas. Trebuie doar să activați melodiile preferate pentru a juca cu culori noi. Sunetul caracteristic JBL este întotdeauna recunoscut de cunoscătorii de sunet cool. Două niveluri de control al basului îl deosebesc de concurență.

Fotografie 1 JBL Partybox 110
Fotografie 2 JBL Partybox 110

Spectacol de lumini

Muzica este inseparabilă de lumină. Transformă-ți petrecerea într-o declarație de modă cu iluminare personalizabilă, modele ritmice, lumini stroboscopice și multe altele. De îndată ce vezi această extravaganță, picioarele tale vor începe să danseze, nedorind să stea departe de vacanță. Obțineți o experiență completă folosind toate simțurile în același timp.

Marja de autonomie

Acustică portabilă JBL Partybox 110 are o baterie încorporată, a cărei capacitate vă permite să mențineți petrecerea timp de 12 ore. În același timp, calitatea semnalului în timpul unei conexiuni wireless va fi întotdeauna de primă clasă - indiferent cât de multă încărcare rămâne în momentul actual. Toată ziua sau toată noaptea - coloana este capabilă să ofere o experiență de neuitat.

Fotografie 3 JBL Partybox 110
Fotografie 4 JBL Partybox 110

Protectia apei

Corpul modelului corespunde cu factorul de protecție IPX4. Formatul prezentat vă va permite să plasați o coloană lângă un rezervor sau bazin, deoarece. nu se teme de stropi. Agrement fascinant cu jocuri active, dans lângă apă, divertisment sportiv va fi însoțit de piesele tale preferate, ceea ce îl va face și mai distractiv.

Intrări suplimentare

Panoul cu slot JBL Partybox 110 are intrari pentru chitara si microfon. De acum înainte, nu doar o discotecă, ci și o casă modernă de apartamente sau o seară de karaoke va fi un mare succes alături de echipamente de amplificare. Toată lumea va putea să se încerce ca vedetă și să se bucure de talentele muzicale ale prietenilor. O performanță ușoară va face performanța ta de neuitat.

Fotografie 5 JBL Partybox 110
Fotografie 6 JBL Partybox 110

Aplicația PartyBox

Aplicația pentru smartphone JBL PartyBox vă oferă libertate deplină. Cu acesta, puteți personaliza cu ușurință sunetul în funcție de preferințele dvs. și puteți selecta opțiunile de afișare cu iluminare de fundal. Control complet și acces rapid la toate funcționalitățile. Relaxează-te așa cum îți place.