Fotografie 1 JBL Live PRO TWS

Senzație strălucitoare. Libertate absolută

Căștile JBL Live PRO TWS vă vor oferi până la 28 de ore de ascultare a muzicii preferate. Cu sunetul JBL, puteți experimenta efectul de imersiune totală direct, trei microfoane încorporate vă permit să aveți o conversație ca într-o conversație live. Funcția Smart Ambient vă va oferi posibilitatea de a vă simți liber și în siguranță într-un mediu urban.

Sunet surround JBL legendar

Bucurați-vă de calitatea fără compromisuri a sunetului JBL, care a fost punctul de referință de peste 60 de ani în studiourile profesionale și spectacolele live. Cu drivere de 11 mm, JBL Live PRO TWS oferă sunete clare și puternice cu o gamă dinamică largă, permițându-vă să vă bucurați de muzică toată ziua fără limite.

Foto 2 JBL Live PRO TWS
Foto 3 JBL Live PRO TWS

Controlează zgomotul

Reducerea adaptivă a zgomotului elimină sunetele străine și vă permite să vă cufundați pe deplin în lumea magică a muzicii. Tehnologia Smart Ambient îți permite să auzi împrejurimile, astfel încât să nu ratezi oprirea în transportul public și să ții o conversație și să asculți muzică în același timp.

Trei microfoane pentru o comunicare confortabilă

Un microfon special cu suprimare a vântului și a zgomotului ambiental, precum și microfoanele duble direcționale, oferă un mediu confortabil pentru a vorbi la telefon sau în chat-urile vocale. Pentru interlocutor, vocea ta sună la fel de clară și clară ca și cum ai comunica în direct.

Fotografie 4 JBL Live PRO TWS
Fotografie 5 JBL Live PRO TWS

Autonomie excelenta

JBL Live PRO TWS funcționează fără reîncărcare până la 7 ore, ținând cont de resursa carcasei de încărcare, poți conta pe 28 de ore de muzică fără întrerupere. Funcția de încărcare rapidă și încărcarea wireless Qi vă permit să vă reîncărcați dispozitivul rapid și convenabil.

Management convenabil

Puteți controla căștile cu simple atingeri pe carcasă. Comenzile tactile intuitive vă permit să răspundeți la apeluri, să schimbați melodiile și să reglați volumul de redare cu una sau mai multe atingeri pe cască. De asemenea, puteți apela asistentul vocal și puteți controla JBL cu comenzi vocale.

Foto 6 JBL Live PRO TWS
Foto 7 JBL Live PRO TWS

Confort și fiabilitate

Evaluarea IPX4 a carcasei face posibilă ascultarea muzicii pe vreme umedă și umedă. Cinci seturi interschimbabile de capete din silicon oferă o gamă largă de opțiuni pentru o potrivire maximă în ureche.

Aplicația mea pentru căști JBL

Aplicația proprietară My JBL Headphones vă permite să vă personalizați setările JBL Live PRO TWS. Schimbați setările egalizatorului, alegeți asistentul vocal preferat, fiți conștient de cantitatea de încărcare. Toate acestea și multe altele sunt disponibile în aplicație.

Fotografie 8 JBL Live PRO TWS