Blaupunkt 65UN265



• Android TV 9.0 - servicii multimedia certificate populare pe ecranul mare
• Servicii Google - sisteme de acasă inteligente
• Interfețe wireless Bluetooth și WiFi - conectarea rețelei WiFi de acasă și a dispozitivelor fără fir nu a fost niciodată mai ușoară
• Moduri presetate - moduri presetate - imaginea perfectă și sunet de film, sport sau concert

TV ULTRA HD 65” BLAUPUNKT 65UN265 PE ANDROID TV CU SUPPORT HDR 

Experimentați
realismul imaginilor detaliate în 4K UHD

Blaupunkt TV duce spectatorul la un nou nivel de imagini de definiție ultra-înaltă, care îl duce pe spectator într-o lume cu cel mai înalt nivel de detalii ale imaginii.
Acum chiar și cele mai nesemnificative, la prima vedere, detaliul contează și nu vor trece neobservate indiferent cât de departe ar fi telespectatorul de televizor.

Cufundați-vă
într-o lume colorată de posibilități cu imagini HDR realiste

Tehnologia High-Dynamic Range (HDR) de la Blaupunkt
îmbunătățește dramatic contrastul, reproducerea culorilor și
detaliile la un nou nivel revoluționar. Imaginea nu a
fost niciodată atât de bogată și realistă.

Sistem de operare Android TV


Blaupunkt TV vă permite să vizionați emisiuni online și videoclipuri YouTube pe marele ecran, să instalați aplicații populare certificate din magazinul Google Play și să vă bucurați de jocurile preferate și populare pe ecranul mare. Suport oficial și actualizări constante ale sistemului de operare.

Servicii Google - sisteme inteligente de casă inteligentă

Google Play Market

Numai aplicații certificate pe Blaupunkt TV. Confort maxim la utilizarea aplicațiilor pe marele ecran. Obținerea accesului la serviciile Megogo, Netflix și multe alte aplicații nu este nicăieri mai ușor.

Google Assistant 
Control vocal al dispozitivelor din ecosistemul de acasă și al căutării de conținut. Google Assistant a devenit un asistent indispensabil în găsirea de informații și gestionarea componentelor smart home.

Chrome Cast

Cast videoclipuri, fotografii, muzică de pe computer, telefon, tabletă și stocare media de pe televizorul cu ecran mare. Nu a fost niciodată mai ușor să obțineți acces la conținutul dvs.

Căutare vocală


Cu ajutorul căutării vocale, puteți căuta informații, filme și muzică, puteți crea mementouri!

Joacă împreună cu Android


Bucurați-vă de jocuri single și multiplayer, atât online, cât și offline, pe un televizor cu ecran mare, cu imagini bogate, culori realiste și sunet bogat.

Interfețe wireless Wi-Fi și Bluetooth


WiFi 2,4/5 GHz

Conectați-vă la internetul wireless de acasă, ce ar putea fi mai ușor? Chiar și un copil poate face asta. TV va găsi în mod independent rețele disponibile pentru conectare, trebuie doar să introduceți o parolă și posibilitățile nelimitate ale World Wide Web vor deveni disponibile. 


Bluetooth 

Utilizați o conexiune Bluetooth pentru a conecta căști sau căști pentru jocuri, console de jocuri, utilizați o telecomandă compatibilă cu Bluetooth și alte accesorii. 

Slot de expansiune CI+


Slotul de extindere a interfeței CI+ vă permite să utilizați cardul de acces direct cu televizorul și să renunțați la dispozitive externe suplimentare dacă operatorul folosește canale plătite.

Setare perfectă a imaginii pentru fiecare mod de vizionare


Setările prestabilite, cum ar fi Cinema, Sport, Muzică etc. sunt potrivite în mod optim scenariilor de utilizare respective, deoarece au cele mai bune setări de culoare, contrast și luminozitate.

Designul special al sistemului de sunet „reînvie” ceea ce se întâmplă pe ecran.


Un sistem de sunet de înaltă calitate vă va permite să vă bucurați de lucrare în forma în care a fost concepută și creată de autor. Iar modurile presetate ale setărilor de sunet vă vor permite să alegeți modul optim pentru vizionarea unui film, concert sau joc.

Design fără cadru


Designul fără ramă de la Blaupunkt face ca televizorul să arate simplu, dar sofisticat, estompând limitele în timp ce vizionați și permițându-i să se integreze perfect în orice mediu, chiar și atunci când este oprit.