Cel mai convenabil sistem de operare SMART TV

Televizoarele din seria Blaupunkt HB5000 oferă acces la conținutul tău preferat într-un format convenabil pentru tine, sub controlul unui sistem de operare convenabil și intuitiv - Android TV. Blaupunkt HD TV este mai mult decât un simplu televizor, nu numai că aduce o experiență complet nouă de vizionare a filmelor și emisiunilor TV preferate, dar vă ajută și să controlați dispozitivele compatibile din casă.

Google Asistent în seria Blaupunkt HB5000

Acum ai mai mult decât un televizor. Cu Blaupunkt, primești un Asistent Google încorporat. Trebuie să găsiți cea mai recentă emisiune TV, să aflați care este scorul la un meci sportiv important sau să porniți aerul condiționat? Nu este nevoie să întrerupeți vizionarea emisiunii TV preferate, doar dați Asistentului comanda corespunzătoare. Și asta nu este tot

Asistentul te va ajuta cu:

  • Planificare
  • Redare
  • Căutare de content
  • Răspunsuri la întrebări
  • Gestionarea dispozitivelor

Aplicații populare și preferate pe ecranul televizorului

Google Play are aplicații pentru televizorul tău pentru toate gusturile. De la aplicații OTT (YouTube, Netflix, Megog®) la jocurile tale preferate, rețelele sociale, programele științifice și multe altele. Puteți instala rapid și în siguranță aplicațiile necesare.

Transmite conținutul foto și video pe ecranul mare al televizorului tău Blaupunkt

Tehnologia Google Chromecast încorporată poate transmite în flux fotografii, videoclipuri, muzică pe ecranul mare al televizorului tău Blaupunkt cu ușurință și simplu. Indiferent dacă doriți să le arătați prietenilor dvs. fotografiile din vacanță sau să urmăriți videoclipul de performanță al copilului dvs., este la fel de ușor ca să decojiți perele ca Chromecast și Blaupunkt.

Tehnologii wireless moderne Wi-Fi și Bluetooth

WiFi

Conectarea Blaupunkt HB5000 la internet este acum la fel de ușoară ca decojirea perelor. Când porniți televizorul pentru prima dată, acesta va găsi în mod independent rețele WiFi disponibile pentru conectare, trebuie doar să introduceți parola și posibilitățile nesfârșite ale World Wide Web vor deveni disponibile.

Bluetooth

Utilizați o conexiune Bluetooth pentru a conecta căști, căști pentru jocuri, console de jocuri sau o telecomandă compatibilă cu Bluetooth și alte accesorii.

Rezoluție înaltă - imagine de înaltă calitate

Televizorul Blaupunkt HB5000 HD oferă culori realiste și bogate, niveluri ridicate de contrast și contururi clare ale imaginii. Un procesor central puternic în tandem cu o matrice TV de înaltă calitate afișează o imagine impecabilă pe ecran, fie că este o scenă statică sau dinamică.

Moduri de vizualizare prestabilite

Setările speciale de imagine ale televizorului Blaupunkt HB5000 special concepute pentru fiecare scenariu. Urmărește un film sau un joc sportiv alegând modul optim pentru utilizarea respectivă, întrucât are setări echilibrate de culoare, contrast și luminozitate.

Designul special al sistemului de sunet „da viață” ceea ce se întâmplă pe ecran.

Un sistem de sunet de înaltă calitate vă va permite să vă bucurați de lucrare în forma în care autorul a creat-o. Puteți alege sunetul optim pentru vizionarea unui film, concert sau joc cu setări de sunet prestabilite.

Tehnologia Dolby AUDIO

Vizionați un film sau ascultați muzică pe televizorul Blaupunkt FB5000, împreună cu tehnologia Dolby Audio, veți obține un sunet „live” și natural atât în ​​filme, cât și în emisiuni TV.

Slot de expansiune СI+

Blaupunkt HB5000 este echipat cu un slot CI + care vă permite să utilizați un modul cu o cartelă de acces transmisie prin satelit împreună cu un televizor și să faceți fără dispozitive externe suplimentare, de exemplu, un receptor.